pluuuugga

Jag har pluggat idag, det har varit min dag hela dan och nu är denna onsdag slut.. fyfan säger jag bara . Hatar att plugga. Nu tog jag en paus och skulle sen titta på allt igen då fattar jag nada, liksom kom igen! kan ingenting bara stanna i skallen på mig ? Jag vill har fotografiskt minne :/
aja, ska typ göra någonting annat och sen börja om med allt pluggande, URSH!


onsdag = ledig

Så jävla skön start på dagen, massage, sovmorgon och sällskap. Kan inte bli mycket bättre :)
Nu tänkte jag ta en varm skön dush också och sen plugga lite matte eller möta upp Allis det blir nog en bra dag (peppar peppar) trotts att jag måste, verkligen måste plugga matte b typ hela dan, shit provet imorgon gör mig nervös redan nu ..

läääxor

Jag försöker verkligen plugga men det går så dåligt att det nästan är pinsamt. Tur att man hinner bläddra igenom några sidor innan man tröttnar. Ska försöka städa rummet och tvätta också, känns som att det är allt jag gör vafaaaan haha nej men roligare liv aa, jag vet inte :)
Fick första svaret på en utav alla jobbansökningar idag, inget nej men inget ja. Däremot ett grymt trevligt svar vilket gör att jag kommer fortsätta leta jobb som en dåre, kanske ska vänta på att resterande svarar först men ärsh ! :)
nej nu ska jag göra något vettigt, som att kolla på gossip girl


<3



godnatt


söndag

ursh det är söndag igen, vilket betyder att 5 skoldagar ligger framför mig och att jag måste gå upp 6.15 imorgon.. Det suger alltid lika mycket vafaaan, det enda som är positivt är väl att jag får tillbaka mitt vanliga nummer. Kommer bli väldigt skönt :)
Måste nu hoppa in i dushen och sen ska jag nog lägga mig och kolla på tv (anteckna!!) haha


weheartit




22 oktober 2010

Är helt galet seg just nu och hungrig! Försöker verkligen skriva klart loggboken och slutrapporten men det går inte speciellt bra vilket suger balle , gaaah vad jobbigt allting är :O
Har sökt en del jobb idag också, fortfarande inga svar, det suger också balle skulle verkligen behöva pengarna typ nununununu :)

aja, ikväll blire väl chilla galet antar jag . Ska skriva min slutrapport nu sen käkaa !


ruuuulig bild (:

massvis att göra

ursh vad mycket som måste göras hela tiden! På började mitt jobb sökande igår, skickade in lite intresse grejer och mailade en del affärer men med tanke på att mitt cv är rätt tomt så lär jag behöver försöka lite ganska mycket mer :)
Men har fått mycket uträttat idag, känner mig lite äldre faktiskt hihi :)
nu ska jag fortsätta söka jobb och sen skriva loggbok och börja på rapporten, kanske får sovsällskap också. Så mycket att göra med ingen tid fan!
Men det löser sig och får jag ett jobb kommer jag hoppa av glädje! :)


Travlin Soldier


19 oktober 2010

Är sjuuukt trött just nu . Har haft projekt hela dan vilket iof är ganska lugnt men att hålla igång från 7.30 fram till 19.00 tar rejält på mina krafter, speciellt när jag sovit dåligt. Ursh måste komma igång med träningen igen märkte jag nu. Jaja, sitter och finslipar lite på min loggbok för dagen och ska strax kolla lite fotboll och sen läsa engelska boken the pearl. SEN SOOOOOOOVA !


galenbrud..

18 oktober 2010

Sitter just nu och skriver loggbok, vår skola eller iallafall media klasserna har projektvecka den här veckan och efter varje dag ska man skriva en loggbok och sen efter det lämna in en rapport där man utgår från loggboken. Vi hade samma sak förra året och märkte att det faktiskt lönade sig att skriva den här jobbiga loggboken :)

men ska försöka komma in på nåt lite roligare, inte för att det finns mycket för tillfället haha .. Ska städa mitt rum, oj vad roligt! Försöker hitta en jacka just nu, men det går åt helvete någon som har förslag?

aja, ska väl skriva klart loggboken, städa sen ta en skön dush

biglove


14 oktober 2010


weheartit.com

TAMIGDIT


sedimental (?)

JAg känner mig lite sedimental idag (vet egentligen inte vad ordet betyder men det kändes som att det borde passa in där) iaf, ibland undrar jag verkligen hur det kan va möjligt att bara på några minuter så kan världen som man ser den förändras, man kan tro sig veta sin säkra framtid så tar livet en tvär sväng och man står någon helt annan stans. "I believe that our fingerprints stay on every persons lifes that we've touched"


13 oktober 2010

och det är onsdag idag, känns som att halva den här veckan bara flög iväg, ganska skönt om ni frågar mig! Igår så pluggade jag mest hela dan och idag hade jag 2 prov i dom värsta ämnerna, alltså språk (tyska) och naturkunskap, det gick väl helt okej på båda men jag satsar inte direkt högre trotts att jag fick VG i Naturkunskap A (duktig flicka!)
aja , nu ska jag strax käka pannkakor, ska även messa lite folk då jag har ett tillfälligt nummer, jobbigt jobbigt :)


hur gott skulle inte det här va till efterrätt?

biglove

Trött tjej

Pluggar tyska just nu, eller försöker och kan väl inte påstå att det går sådär jätte bra direkt.. Har lovat mig själv att plugga fram till 15.00 så får se om jag uppnår det målet .
nu ska jag tillbaka till tyskan, wish me luck


jag som sitter och lirar cod :)

Tyskaskit..

ursh vad segt det går, ingenting rullar förutom tiden som bara flyger förbi. Måste hitta orken till att plugga men den finns verkligen inte och jag har tyska prov tisdag, onsdag och fredag.. Äckligt jobbigt om ni frågar mig! Har även NK prov på onsdag vilket inte gör saken lättare, fan kan någon ba plugga åt mig ? :)

jaja, ska ta mig i kragen, har iaf pluggat lite, städat mitt rum och badrummet så får väl fortsätta..

Megan Fox




Det är ..

.. den otroligt jobbiga dagen söndag och jag har söndagsångest bigtime!
Försöker ta mig i kragen och plugga men det går inte så bra, det var allt för länge sen jag hade tyska och allt har liksom hamnat långt bak i hjärnan och jag är för trött för att ta fram alltihop, ursh!

Men som alla andra söndagar så ska jag idag försöka plugga och sen städa lite, får se hur det går..

biglove


Sällskap

fick sällskap i detta mörka väder , ska mysa ner med lite cola och choklad nu!

biglove


lördag..

är just nu sjukt irriterad, som bara den . Men tänker inte skicka iväg något dumt sms, men du ska veta att du sjunker i mina ögon, alla gör vi misstag men att ställa upp? hur svårt kan det va egentligen?
nej jag ska försöka lugna ner mig själv och försöka fixa One Tree Hill som inte vill som jag.. Men det löser sig om drygt en halvtimme eller så. Ni får en bild på en stor favorit hos mig så länge :)


RSS 2.0