31 augusti 2010

först och främst, grattis moa!
sen säger jag ba fyfaaan för min förskylning, blödde näsblod igår typ 3 gånger sen nyss när jag precis kommit hem. Det är fan riktigt illa, vågar inte ens snyta mig längre!
Just nu tänkte jag börja med engelska läxan men pappa ropar att det är mat så antar att det går före, ska sen göra engelska läxan och sen rulla vidare. nej nu ropar han för 105 gången, BYEBYE !


förkyld brud här

ursh jag hatar att va förskyld. också ska jag ta mig till skolan imorgon(?) hur ska det gå liksom, och bussarna går nte som jag vill heller, ursh fy och blä . Antingen komma försent eller va där galet tidigt, what to do ? i don't know haha nej fan ta mig nån annanstans !

typ dit kanske ? ;)


sjukling här

Hej människor, förlåt för dålig upptadering men har ju haft första skoldagarna, fotboll och igår åkte jag till farsta sen efter det har jag typ legat däckad i sängen har nämligen dragit på mig en jävla försylning såhär dan innan match :/
Jag ska spela imorgon ändå så håller på knarkar typ alvedon, vitaminer och te . Inte direkt min bästa lördag menmen . Camilla är iaf påväg över och mamma handlar lite mat , snart blir det krääääftor ! så jävla gott haha :)
ska ta och försöka göra något åt dessa mörka ringar under ögonen nu, ciao!


25 augusti 2010

Började i skolan idag, det va rätt chill . Åkte dit, fick schema, busskort och lite info sen åkte jag hem haha . Fastnade framför spel när jag kom hem så är nu heeelt död i huvudet . Men det gör inget fan, bara tagga om och dra iväg till träning, får se hur det blir med min arm, men det löser sig fan. Nej nu ska jag byta om och rulla iväg ! :)


galen morgon

Shiiit vad det händer grejer haha . eller egentligen inte, men iallafall .
Igårkväll så kunde jag knappt sova, alldeles för mycket tankar och irritation, jag lugnade ner mig snabbt och somnade sen bums. Men irritationerna höll sig kvar till drömmarna och det blev mardrömmar denna natt, vaknade och somnade om direkt mest hela tiden . I den sista drömmen så körde jag och allis mina föräldrars bil (den e hyffsat stor) Allis körde , sen helt plötsligt kommer vi till en grej där vakter vinkar in en och så . Men allis ville inte köra in för vi hade en hund i baksätet och det fick man inte ha. Så hon saktade in lite sen gasade gääärnet haha. Vi körde sen lugnt och stilla till bomarna när vakten vi kört förbi kommer springande. Dom fäller ner bommarna men vi kör rakt igenom dom haha . Vi skratta somfan påväg därifrån ! Det sista jag sa va, om dom tog reg nummret så åker räkningen till dig sen ringde min kära väckarklocka .
hahah det va en sjuk natt fan . och min morgon blev inte bättre, började med att vi knappt hade några mackor, hittar nåra och rosta men bränner mig på brödrosten . När jag väl käkat klart och klätt på mig ser jag mördarspindeln igen . Ni vet den där världens största spindel jag berätta om för några veckor sen ? ursh den hade inte försvunnit utan är här igen. Den här gången fick jag fast den, så just nu är den fast under ett glas . Pappa får ta hand om det sen haha vågar fan inte själv :)

det va min natt och morgon, pretty crazy och här sitter jag; helt klar när tunnelbanan går 7.29 hmmm..


random bild på mig och Camilla


gaaah

livet rullar på segt just nu .. låter bilden tala för sig själv


YES SIR

hmm, försöker mest fördriva tiden, trotts att jag har en del saker att göra. Typ fixa håret och sminka mig kanske haha . Menmen, va precis inne på weheartit.com och hittade en bild. Har både med camilla och allis pratat mycket om hur vi vill bo när vi flyttar hemifrån och så, kanske långt fram men det skadar inte att planera eller hur ? haha jag skulle iaf inte banga på att bo såhär:

23 augusti 2010

Heeej alla sötisar :)
jag sitter just nu och aah, gör typ ingenting. Ska strax in i dushen för att göra mig själv lite små fräsh, sen ska jag möta allis och hänga med henne till tandläkaren och därefter blire lite shoooopping ILOVEIT !
Har inte så mycket att berätta för tillfället, min skola börjar på onsdag, 8.15 vilket känns helt sjuuuukt jobbigt, vill typ bara dö menmen, snart kommer man nog in i det hela . Iaf nu ska jag in i dushen så jag hinner haha
KYSS


jag för typ 1-2 år sen :)

vinst och vänner

I fredags så vann vi mot knivsta, det va en riktigt härlig vändning må jag lova!
just nu har jag inte riktigt tid, det är sista helgen innan skolan börjar så vafan, dags att njuta !
aja, ska kolla nåt avsnitt till av vänner, sen dra mig ut typ . PUSSIS

höst/vinter

Mötte Camilla en stund, vi satt och snacka om julen om vad vi önskar oss osv, det är helt galet ? Samma sak igår när vi sågs haha det är fan illa, sitta och diskutera vinterjackor när man inte ens behöver ha en jacka på sig haha . Jag måste säga att jag längtar lite smått, men bara pytte lite . Först och främst så blire ju födelsedagsfirande , haha :D
Men nu ska jag strax börja rulla till match, det är derby RIK/MIK vs. KNIVSTA , får se hur det går . Känner att jag vill ha en vinst idag haha, så dags att tagga till . Nej men seriöst nu måste ja ju åka hare gött folk ! :)


jag och camilla för hyffsat länge sen :)


AngelinaJolie


fått kommentaren att jag har liknande läppar, ska jag ta det som en komplimang? ..
ja, jag tror bestämt att jag gör det haha


huuunger

gaaaah, jag typ hungrar ihjäl och mina myggbett dödar mig , får panik ! tror bestämt att jag ska gå upp och ta nånting gott att äta, mums !


fotboll

vet att min blogg är tråkig just nu men har inte så mycket att skriva, sover på dagarna, fotboll på kvällarna sen jaa haha det har varit mitt liv dom senaste dagarna . Fett jävla tråkigt men har inte orkat mer än så .
Känner mig ganska sliten idag men ska sova ordentligt så att jag är taggad till match imorgon, det är ju derby mot knivsta, kroooosssa ! haha
iaf, läste precis en grymt bra krönika av Victoria Törnegren 
menmen, ska ta mig i kragen och städa här . Det är fan pinsamt så stökigt det är, gaalet!


pretty little liars

jag har totalt fastnat för serien, synd bara att avsnitten inte forstätter förrän i januari :o
jaja, snart ska jag dra mig iväg till träning, efter det så får jag se vad som händer, kommer troligen däcka totalt med tanke på hur trött jag är just nu haha :)
nejmen har inget intressant att berätta för tillfället


hatar rubriker

Vi fick vinst idag, den satt riktigt fint. Ett plus i kanten att jag gjorde bra ifrån mig, känns som att det va ett tag sen nu .. Efter matchen mötte jag upp linnea, vi satt och snacka och pratade ut om allting, det kändes skönt. Skönt att vi va på samma sida/nivå vad säger man ?
Jaja, sen kom även Allis, Jossan och titti senare även berry . Det va chill men nu är jag helt galet trött och har sjukt ont i magen, typ kan inte andas ont i magen .. ursh ska dricka lite vatten, kissa sen sova hihi :)

vänner är den familj vi själva väljer
det känns som att jag valt rätt nu



läs inte

Kan inte fatta det, varför, igen? varför sitter jag här och gråter för samma jävla grej igen. Jag vet, jag fattar sanningen gör ont who cares ?
Jag mår inte ens dåligt längre (tror jag) men tårarna slutar ju fan inte rinna så vad gör man då ? hur går man vidare från nu, från denna stund ? Jag har varit här så många gånger förut och ändå är jag lika förvirrad som om det vore första gången.. Jag menar kom igen, jag trodde seriöst du var annorlunda att du äntligen blivit dig själv men det va väl bara för att du fick från annat håll. Mer än ett annat håll
.. FANFANFANFANFAN skit fucking samma, lämna mig här !

ska iväg på match nu, förhoppningsvid kan jag hålla fokusen uppe..

pocahontas

alec gjorde så jag blev beroende, älskade pocahontas när jag va liten hihi :)



ta mig härifrån


förlåt / bildbomb

lovade ett inlägg som aldrig kom, menmen . Efter jag varit och "gymmat" (allt va stängt) så skyndade jag iväg för att träffa MalinPalin, vi kollade på hennes lillebror en stund sen så badade vi, det va greaaat och asskönt ! Bildbomben hade tänkt va från när vi va inne i stan och åt middag men ni får från efter jag, camilla och nåra av hennes vänner varit på grönan ist. och några från när jag och malin bada, enjoy !















godnatt

bildbomb får ni imorgon efter jag gymmat med min kära syster , idag får ni den här


middag with the girls

Ikväll ska jag åka iväg på middag med tjejerna, det ska blir riktigt mysigt faktiskt! Så aah, skulle hoppa in i dushen för 45min sen men nej, har försökt välja kläder, inte bra fan så nu måste jag öka tempot lite. Vi hörs gott folk ! :)

(det går inte att lägga in nån bild :/ )

Love the way you lie



antar att det inte bara är jag som älskar den nya videon? är helt kär!


hell to the yeah


10 augusti 2010

Är hemma nu, haha . Ska strax göra mig i ordning och typ dra mig ut . Får se vad som händer, är helt galet trött men får inte somna för nu har jag ju min chans, kan äntligen vända tillbaka på dygnet sådär innan skolan börjar om 2 veckor :)
nej men har ingenting intressant att berätta, haha så vi hörs gott folk !

vaxholm nästa

Nu är jag så gott som färdig med packningen.. :) när jag kommer fram kommer jag säkert ha märkt att jag glömt något men det får va haha fan det är ju para typ 24 timmar ! Åker nämligen idag men kommer hem imorgon vid 2-3 kanske , så 24 timmar är jag borta det blir nog nice ska ni se .
Sa att ett inlägg skulle komma igår men det blev inte så, somnade helt bums med Chick snarkandes på golvet, så sööööt! Kommer aldrig ångra att jag köpte honom, absolut världens bästa hund !
Iaf, igår snackade vi tjejer om en resa vi ska göra nästa sommar, måste spara ihop pengar men hur ska jag kunna göra det när jag inte jobbar(?) måste verkligen söka jobb nu fan, vart som helst. Skitjobb jag bryr mig inte, bara nånting haha . Jaja nu ska jag väl göra mig extra klar ? hahaha vi hörs imorgon folket!


godnatt

JAg hade tänkt tvätta bort mitt smink nu och sen packa för att sen sova . Ska upp vid 12 imorgon tänkte jag, åker ju till waxholm på träningsläger, bara i 2 dagar men alla jävla fotbollskläder ska ju med ! Hoppas fan att inget ligger i tvätten då blire jobbigt!
nej men nu smsa camilla, så ska möta henne en kortkort stund, hare gött folk skriver nog innan jag somnar


duuuuush

lovar att det inte va jag som gjorde att det började regna ! Hittade inte ens spindeljävlen igår ..
menmen, nu ska jag iaf strax in i dushen och sen tjocka i min grönsaker med dipp och lite nachochips, MUMS! Sen efter det så får vi se vad som händer, kanske en skön antisktsmask eller så. Vi får se, hare gött folket !


regn imorron !

förlåt alla människor där ute men om jag får min vilja igenom så blir det nog regn imorgon .. Såg nämligen precis väääärlden största spindel krypa över golvet och in under sängen, seriöst så har jag aldrig sett en sån stor spindel och så länge den är där kommer jag inte kunna sova !! Dags att stänga fönstret och hämta dammsugaren tror jag, ursh det här känns icke bra ! :'/


I <3 FOTBOLL

Idag gick jag upp vid halv tolv ungefär och det är grymt tidigt! haha det är nog riktigt illa .. Men iaf så drog jag och Camilla till stan, fick med mig en tröja från H&M och en mysig 'tjocktröja' från bikbok hem :) det är mycket nice !

nej men nu ska jag byta om till träning, åker kvart över så dags att göra sig klar fan !
HARE GÖTT FOLK !


you can't take that away

Silence is easy, to say this is killing me
I'm sorry
You wasted a thousand tears on me
But something was missing and
I'm regreting it tonight, pushing you away
I know you don't believe me
But I just wanna say I remember conversations
Before I gave up on me . well if it's any consulation
I remember everything and you can't take that
No you can't take that away
You were the one saved me and you can't take that away
They turned off the street lights before I could say goodbye
Cause I was a lost cause
So if you are listening I'm regreting it tonight
Maybe it's too late but if you ever could belive me
I just wanna say ..


the friday night boys


4 augusti 2010

Träningen igår gick hyffsat bra, fick äntligen slänga mig mot marken, ha fokus och bara se 1 sak, bollen .. Däremot gick det lite sämre eftersom jag dunkade huvudet i marken och det sa ifrån rejält, allt börja snurra och mådde riktigt dåligt . Men körde vidare lite försiktigt för jag ba älskar't !!
Däremot vaknade jag upp idag och aah, haha träningsvärk kan ni ge er fa-an på att jag har, men det va det fan värt seriöst ! Har ingen träning idag, eller har träning men ska vila så ska jag köra stenhårt på torsdag och på matchen på fredag, godegud vad jag e nervös (?!)
jaja, nu tänkte jag typ kolla lite the hills / the city för att fördriva tiden höhö . Kanske till och med blir GossipGirl ? :)


the hills

Ligger och väntar på att vi ska åka till träningen, blir väl om ungefär en kvart . För att fördriva tiden lite så glor jag på the hills, älskar allt drama och skit haha helt underbart :)
nej ska sätta upp håret osv, höres människor


min favorit är audrina haha


b.o.b - airplanes



Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars
I could really use a wish right now



2/8 2010

ursh vad det ska regna . I vintras lovade jag att inte klaga på värmen och det har jag inte gjort heller *stolt* eller okej 1 gång men tog tillbaka det direkt efter för vet ni vad, jag älskar värme det är bland det bästa jag vet :)
just nu är jag bara hemma, håller på att tvätta.. samtidigt som tankarna dödar mig, det är så jobbigt att hålla allt för sig själv alltid . Ingen som vet eller fattar nånting alls, bara folk som chansar och tror sig veta, trött på sånna. Nej det här vädret gör mig deprimerad , skulle vilja dra och sola, men det kan nog bli svårt. Imorgon är det iaf träning, helt fucking underbart! Träningen igår gick åt helvete, fan ska ladda ner beep testet, asså låten sen bara köra på tomten, jag ska fixa det fan !

P&K

powerwalk

hmm, jag hade tänkt springa idag. Men det känns dumt att göra slut på hela kroppen innan träningen ikväll så jag tror nog bara att jag kommer ta en lång promenad, kanske en powerwalk tillochmed ! Det blir jävla nice, men först städa och byta lakan fan det ser ut som ett helvete här inne inte okej alls!


RSS 2.0