-


har jag sagt att jag tycker om att baka?
haha random! :)

28 februari 2010

fan kom precis att min rabatt på fotbollsskor har gått ur, FUCK!

aja igår så var jag med Camilla hela kvällen, vi gick och köpte pizza (fick även klubbor!) sen satte vi oss hemma hos mig och kollade på film, även lite fotboll och bara snackade strunt ni vet :)
Sen drog vi ut en stund och bara gick runt och flumma som vanligt, galet kul!

aja ikväll har jag mycket att göra, ska träffa Mr J och även Sarah och Camilla men vi åtta kommer ju Alec hem så henne måste jag också hinna träffa haha. Ni lär nog få en inlägg ganska sent ikväll om jag ska hinna med allt det här, menmen . Här har ni en bild :)


godmorgon (?)

haha kvällen igår blev ganska härlig :) jag lovade mig själv att ta det lugnt och det gjorde jag trotts att det blev lite för mycket av det goda om man säger så hehe. Vi hade det iallafall kul och det är allt som behövs.

Jag och Camilla drog hem hit vid halv två - två och precis efter kommer pappa hem, snacka om tur! haha :) men bilder får ni senare, för jag måste verkligen städa mitt rum och även lägga mig i ett otroligt skönt bad för att få upp humöret lite. P ga att jag är sjuk så mår jag inte direkt bättre idag haha, men 1 eller 2 bilder kommer sen :)

det är fredag & lov

and i'm loving it!

idag var jag faktiskt i skolan, mådde lite dåligt när jag åkte dit men klarade mig igenom 2 lektioner sen åkte jag hem. Vilade hemma en stund och åkte senare in till slussen med Sandra, fick med mig en vanlig t-shirt hem asnice
Nu väntar jag på att Malin ska höra av sig, ska träffa henne och Moa en stund. Men har ju även bestämt med andra så det får bli hyffsat snabbt, illa. Tror att jag mest kommer vilja gå hem idag och sova. Mår ju faktiskt inte speciellt bra och läkaren har inte ringt.. illa
Jaja, ska kolla lite cougar town nu och sen tagga till hehe =)

har tyvärr ingen bild, det kommer efter ikväll!

trååkigt

kan ju inte påstå att jag gör speciellt mycket. Det är nackdelen med att vara sjuk, man har galet tråkigt!
Har i alla fall kollat runt lite på lite mobiler, hittar ingen som tilltalar mig.. kanske en iPhone eller en nokia n900 , får se hur det blir helt enkelt. Imorgon är det fredag och läkaren ska ringa och säga hur blodprovet ser ut. Jag ska även förbi skolan, har lite papper att hämta och tror jag har glömt 100:- i skåpet, skulle kännas bra att ha dom innan lovet om man säger så ;)

så ja, nu ska jag ta en fet lång dush med ansiktsmask och hela köret. Sen ska jag måla naglarna och ja vad mer sova kanske? Haha som sagt tråkigt liv just nu :)


jag är galet sugen på Coca Cola!


Torsdag 25/2

Nu jävlar är jag trött asså! Hade läkartid vid 11 hos en ny läkare nere på vårdcentralen. Han var riktigt duktig faktiskt, han kände på alla svullnader och sånt ja sånt där som läkare gör vet ni. Han trodde att det va körtelfeber men för att vara helt säker så skulle jag ta blodprover... Den första tjejen stack mig 2 gånger och fick 1 rör blod, jag skulle ha 3. Hela rummet började snurra och var nära på att svimma så jag fick vila en stund. Sen kom en annan kille in och stack mig 3 gånger varav en gång i handen utan att få något blod. Det började snurra igen och mådde riktigt dåligt. Fick lägga mig på en säng och efter ett tag kom det in en ny tjej. Hon stack mig 1 gång och fick 1 och ett halv rör blod. Men pga mitt tillstånd ville hon inte sticka mig mera så i värsta fall så skulle jag komma tillbaka.. URSH säger jag bara ursh.. så nu mår jag inte direkt jätte bra, men jag överlever liksom =)

Ska iallafall ta det lugnt idag, vilket betyder ingen träning vilket suger!!
jag är taggad på träning till tusen men nu kan jag inte ens gymma.... =(


down Jason Walker

not ready to let go
cause then I'd never know
what I could be missing
but Im missing way too much
so when do I give up what Ive been wishing for.

I shot for the sky
Im stuck on the ground
so why do I try, I know Im gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
never know why its coming down, down, down.
oh I am going down, down, down
aant find another way around
and I dont want to hear the sound,
of losing what I never found.

plumb - cut



I'm not a stranger
no I am yours
with crippled anger
and tears that still drip sore

onsdag!

det var ett tag sen.. Men jag lever, nätt och jämt iallafall. Är sjuk, min hals är svullen och kan inte ens resa mig upp ur sängen utan att falla pladask på golvet. Det tar alltså ungefär en halvtimme för mig att komma upp ur sängen.. It sucks to be me! 

Men jag överlever som sagt. Knarkar sönder olika låtar och även serien vampire diaries grymt bra!
men nu ska jag ta och fortsätta med att inte göra nånting alls.. Ska försöka hålla er upptaderade men som ni kanske föstår så händer det inte mycket alls i mitt liv just nu.

PUSS


sovdag

Det känns inte som en speciellt bra dag för min del. Men igår va kul, riktigt kul och idag mår jag dåligt ursh..
Har sovit nästan hela dagen, tror att jag börjar bli riktigt sjuk.
Ska försöka ta tag i saker och städa klart rummet en gång för alla,
sedan ta ett skönt bad och måla naglarna.

Får se om jag kommer iväg till skolan imorgon.. tror det eftersom jag har 3del prov i tyska ..
nej ska ta och äta lite nu, tacos blir det idag, mums! :)

eric saade


20 februari 2010

Härlig lördag (?)
Vaknade upp vid tolv ungefär, har sen dess käkat frukost och kollat på en film - wild child den var faktiskt riktigt bra, det trodde jag inte haha :)

en snygging som är med i filmen! =)



ps. i guess i just didn't know how, i was all worng

storstädning

Hejhopp!!
skolan är över, har varit hemma ett bra tag nu .
Mamma stor städar och småhjälper henne lite, ska även ta och städa i ordning mitt rum om ett tag, eller iallfall damsuga. sen är det ju så att det faktiskt är FUCKING FREEEDAG !!!! TAAGGAAA ;D

hhaha nej, ska ta en kort tupplur, är helt slut =)

det är fortfarande torsdag


Whitney Port. Förebild?

Jag önskar att provet redan var över. Jag varken orkar
eller vill ha prov, det kommer helt enkelt gå lite för dåligt
för att jag ska kunna se förbi hela grejen.
Ni kanske ser min ångest? Den är stor, riktigt stor .
Men samtidigt så får jag låta det va, orkar inte
lägga ner min energi på det. Utan tänker ge den
på träningen istället..

18 februari 2010

Är inte på det bästa humöret just nu.. ont lite här och var och är även trött. Att man har prov imorgon gör inte saken bättre. Har verkligen försökt plugga också, men jag fattar absolut ingenting! så det känns som en omöjlighet, får helt enkelt ta IG:et jag kommer få.. GAAH det är inte meningen att prov ska ge en ångest vafan!!

aja , idag var jag iallafall i skolan, hade först mentorstid, sen engelska. Sen hade vi en håltimme på 2timmar och efter det svenska. Sen var det slut, ganska skön dag men den rullade inte på direkt om ni förstår? ;)

aja, ska försöka plugga lite till sen tagga till ordentligt till träningen
TAAAGGGAAAA !! :)


såhär såg det ut en svenska lektion i 9an haha =)

funderingar

Jag förstår inte hur man kan såra en människa så djupt?
Jag förstår inte vad tankarna finns när man gör något så elakt, falskt och omoraliskt..
Jag förstår heller inte hur jag tänker ibland. Som i filmer t ex, vi säger att en tjej har blivit våldtagen av en kille som då mådde psykiskt dåligt pga att han blivit dumpad av en tjej. De flesta känner såklart sympati för tjejen då och självklart gör jag också det. Men jag kan inte låta bli att tycka synd om killen som gjort detta när han väl åker fast osv. Är det bara jag som tänker så ?


lite sent sådär

Bör egentligen sova nu.. men det är som det är och kan verkligen inte somna.

Idag så stannade jag hemma från skolan, sov oroligt och försov mig så min snälla far sjukanmälde mig.
vid fyra så åkte jag och Malin och gymma, det blev inte jätte seriöst men bättre än ingenting, plus att jag tror att jag har stukat foten, så kunde varken springa eller köra ben.. SUCKS!
efter det så tog jag en promenad med Camilla (bra när jag ska vila foten?) men iallfall, vi hade det skit roligt. Sådär roligt jag bara brukar kunna ha det med Camilla. Vi gick typ igenom hela gubbängen och tallkrogen, det va chill. Stötte även på Sarah och hon sa åt oss att skaffa ett liv hahaha.

Jaja, efter den otroligt roliga promenaden så gick jag hem och tog en dush, kollade sen på lite OS. Såg hur anja flög 60meter i repris, helt galet fan! Tycker det verkar som att hela os i år har failat, men det är inte slut än så dom kanske jobbar upp sig?

bild från i sommras på mig och Camilla :)


never back down

jag säger bara en sak.. MUMS :)


brooke davis


-It is said you only get once chance in life. I gave you TWO and you blew them both


16 februari 2010

Jag har inte speciellt mycket att skriva idag heller... läge å skaffa ett liv? haha ja :)

nej men det händer inte så mycket just nu faktiskt, fick helt otippat reda på att jag fick vg på no provet, fast det va igår . Idag var det matte prov första lektionen, tänker dock inte säga nångint förrän jag fått tillbaka provet, det känns bättre så hehe ..

Nu måste jag egentligen rå plugga tyska men det är ju så tråkigt att man nästan avlider!
Nu ropa pappa, han har backat hemlagade semlor, det är ju faktiskt fettisdagen så MUMS! haha ska dock träna sen, det är det nog inte alla som gör på en fettisdag!! Nej skoja, snacka om att jag har tråkigt x)


fucking awesome!

15 februari 2010

bara 10 dagar kvar sen pengar, tror jag eller är det hela halva månaden kvar? ;(
Idag var det skola, det gick väl chillpill. Men aja, just nu städar jag rummet och ska strax in i dushen, efter det så blir det plugga matte galet mycket! ursh det är så hemskt att man nästan döör... nej men ska fortsätta med mitt tråkiga liv :)

ajuste, Camilla var här idag och vi bakade chokladbollar, MUMS!

14 februari 2010

Det är fucking valentines day, and that fucking sucks . Haha :) Idag jaa vad ska man säga, ont i nästan hela kroppen och i resten så har jag träningsvärk, men det gör inget. Det gör mig bara otroligt glad och stolt, hade galet kul igår faktiskt. Jaja idag så ska jag väl städa och plugga som en dåre till matte provet vi har på tisdag.. ursh nej har inga roliga bilder så , hörrs! ;)

13 februari 2010

det är lördag och vet ni vad det betyder? Jo det betyder cup cup cup cup cup!! haha det ska bli galet kul!
Kommer däremot vara helt invalid från omgivningen, TVn har börjat fungera nu men internet går segt och simkortet är fortfarande ur funktion! Har ett kontantkort så länge, nummret skickades till nåra få personer så antar att det är de nummret jag kommer nås på några dagar framöver..

Nej  men igår så såg jag enbart på the holiday trodde inte att den va så förbannat lång hehe men bra va den, en stor rekomendation! :) nu ska det bli never back down sen lite plugg, hörs folket!

Fredag/lördag :)

Jag är mitt uppe i en städning (en fredag?!) japp det är sant haha. Nejmen har ju tunering imorgon så jag orkar verkligen inte göra nånting idag, tänkte ha en dag för mig själv det gjorde jag och en rar film hehe, den va helt underbar Centre Stage Turn It Up heter den!
Nu tänkte jag fortsätta städa undan lite och ta fram alla jäkla fotbollsgrejer som behövs för imorrn, som tur är det inomhus så det behövs inte allt för mycket kläder hehe måste dock plugga:'( .. Men det får jag faktiskt ta och göra imorgon!
Nu ska jag fortsätta och strax kolla på 2 filmer till the Holidays och Never Back Down, får se om dom kan komma upp i samma nivå som Centre Stage Turn It Up =)


denna har jag sätt



Dessa två ska jag se nu! =)

sovmorgon

vad gör jag uppe denna tid? Jag har fan sovmorgon till 12.40 och ska gå hemifrån om ungefär 2timmar, så vafan gör jag uppe?
Haha ingen som kan svara på min patetiska fråga, eller jo jag kan. Självklart vaknar men av den underbara solen som lyser in genom fönstret och väcker än rejält och nu kan jag inte somna om.. hmm.

Jaja, idag ska vi iväg och kolla på politiker som ska debbattera ttyp. Tror jag sagt det förut men det är ju helt värdelöst tråkigt, hehe.. Jaja, ska typ ta och försöka fixa naglarna, sen mig själv och sen ska jag på en kortis promenad med hunden, för er som bryr er haha x)

onsdag 10/2 2010

HEEEEEEEEEEEEEEEJ =)
Idag har jag varit i skolan, ovanligt nej inte speciellt haha :) nej men skoldagen rullade på, började med idrott där jag måste säga att vi har en underbar idrottslärare haha . Iallfall så rullade dan på men va tvungen att springa till bussen vilket vi inte tycker om alls! ;)

Efter det har jag suttit och pratat med mami ett bra tag, riktigt mysigt.
Nu ska jag ta och börja byta om till träning, ska iväg till högdalen och träna med Johanna as nice jue!
och Imorgon så har jag sovmorgon till 12.40, det är något jag är galet taggad på! hehe.. ska dock sitta och lyssna på olika partier som debbatterar med varann, lite mindre roligt. Men med min klass så går det nog endå haha (störda) =)

nej dags att byta om och sen börja rulla, HÖRS! =)


läste ut denna bok nyss. REKOMMENDERAS STRAKT! GRYMT BRA!


jag är inte död!

Hej jag lever ( för er få ) haha

Idag var det stressigt, hade träning direkt efter skolan och aa nu sitter jag hära haha helt meningslöst :)
Jag håller iallfall fortfarande på att kolla igenom mobiler, är nere på 3 st. Två HTC och en SAMSUNG, älskar samsungen haha vi får se vad som händer =)


HTC HD2

HTC TATTOO

SAMSUNG i8910 OMNIA HD

DIGGA ;)



ROGER PONTARE - NÄR VINDARNA VISKAR MITT NAMN
favorit låt som liten =)


mobiler = hjälp!

Jag har lite små/stora problem! Ska nämligen köpa en ny mobil men har ingen aning om vilken jag vill ha, just nu väljer jag mellan dessa:

nokia X6 light blue


htc hd2


sony ericsson W995


sony ericsson X2 black


samsung jet urban violet


Det lutar nog mest åt HTC mobilen, eller vad tycker ni?


pain..

... you just have to ride it out, hope it goes away on its own, hope the wound that caused it heals. There are no solutions, no easy answers, you just breath deep and wait for it to subside. Most of the time pain can be managed but sometimes the pain gets you where you least expect it. Hits way below the belt and doesn't let up. Pain, you just have to fight through, because the truth is you can't outrun it and life always makes more..

Träning

Jag skrev visst inget inlägg innan träningen hehe.. Men jag var iallafall i skolan idag för er som är intresserade och efter det tog jag det lugnt fram tills träningen. Träningen gick bra och det va kul, känns som att jag börjar få in tekniken allt mer nu, KUL!

Nu ska jag iallafall läsa lite naturkunskap om typ.. ingenaning haha men jaja, efter det blir edt sov dags får inte försova mig imorgon också! =)

godnatt

ja det blir nog det sista inlägget för idag =) Jag ska nämligen ta och plugga nu och sen krypa ner till sängs så att man kommer upp imorgon.. Har även samhällsprov första lektionen så det är mindre kul menmen. Det sköna är att det är sooovmooorgon! haha

nej har absolut inget vettigt att säga, fördriver bara tiden så jag slipper plugga såå... lalalalallalalalalalalalalalllalalalalaalalllalalallalalaallalalalalalaaaaaa =)

nästa; hörnet

Jag ska strax sätta på mig massa kläder för att sen dra mig till hörnet med Annlouice, det ska bli lite skönt att komma ut ur huset för en stund, nu är det helt tomt också. Lite små läskigt sådär haha..
nej men ska börja klä mig varmt hehe =)

städat..

nu har jag städat klart, eller ja nästan. Ska dammsuga ÖVERALLT haha ursh.. Efter det blir det väl skolarbete som gäller för min del , måste fråga nån i min klass om vi gjorde några nödvändiga anteckningar idag på samhällen också.. hmm vad jobbigt allting blev =)

Tycker ni också att vara hemma är otroligt segt? Jag håller på dö här hemma och vill egentligen bara ut, men samtidigt vem vill ut i det här vädret ? okej att vi alla ville ha snö på julafton men julen är över och liksaså hela Januari så jag tycker faktiskt att det räcker nu .. men antar att det kommer snöa enda fram till April.. URSH!

Nej men nu ska jag börja dammsuga tror jag, och hoppas på att jag inte väcker pappa som jobbade inatt ..


random bild på New Moon, skulle också vilja klipphoppa, bara för adrenalinkickens skull =)

godmorgon

idag stannade jag hemma. Skulle upp från sängen imorse men hade sånn huvudvärk att jag va tvungen att lägga mig ner igen. Mamma väkte mig sedan vid 8.. hade likadan huvudvärk då så skickade iväg ett sms till pappa så att han sjukanmälde mig.
Nu sitter jag bara och stirrar ut på mitt rum, tro mig när jag säger att det ser ut som rena helvetet! Funderar på att sätta på lite bra musik och sen börja städa, känns asbra!
MÅSTE PLUGGA OCKSÅ! har fan so prov imorgon kom jag precis på, det va ju inte bra alls! aja det blir ba till att plugga typ hela dan, frågan är om jag ska med och träna ikväll också.. hm får se hur jag gör. Jaja, vi hörs gott folk ska göra lite nytta nu!

dagens låt(ar)

måste säga att det är två styckna från kniven i hjärtat
att bära sin bror
va fan hände

dom två har jag knarkat ganska mycket idag, hehe =)


2 februari 2010

Jag hade match idag.. det var inte min bästa match direkt men det gick endå bra och mina tränare var nöjda med mig insats så jag antar att jag har lite väl höga förväntningar på sig själv? Men samtidigt tycker jag att man till en viss gräns ska ha det eftersom man annars inte har några mål att följa..

Just nu sitter jag på golvet i mitt otroligt stökiga rum.. det ser helt förjävligt ut, vill ba knäppa med fingrarna så ska det va i ordning städat igen men nej här finns det inga superkrafter inte ;)
    Jag hade iallafall tänkt hoppa in i dushen nu sen ba slänga mig på sängen, har en otrolig huvudvärk så ska väl försöka klunka i mig galet mycket vatten också hehe.
Men vi hörs imorgon gott folk och ha en trevlig fortsatt tisdag! <3


gammal fotbollsbild från Enskede Ik.


1 februari 2010

Hejsan gott folk!
jag har gjort om lite i bloggen nu hihi, hoppas ni tycker om det haha ..

Jag ska strax ta och läsa på lite till samhällsprovet jag har på fredag om kriminalitet, ganska svårt att plugga till fakiskt. Sen så ska jag väl ta och ta fram kläder osv så jag kan sova lite längre imorrrn!

jaja, ska börja göra nånting vettigt hehe =)

RSS 2.0