melissa horn


onsdag: 30 december 2009

Hejsan hoppsan gott folk.
Det va ett tag sen, men det gör ingenting haha. Jag har gjort en hilma massa dom senaste dagarna, som att shoppa städa umgås med vänner och senast idag så handlade vi mat till middagen vi ska ha imorgon, det ska bli kul!
Igår så mötte jag först upp Linnea och Sara, vi solade sen satt vi på hörnet en stund. Efter det så träffade jag Allis och vi gick på en promenad. Sen runt halv tolv så gick jag ut och mötte Camilla. Vi snackade först ute lite sen drog vi oss hit, vi typ flummade runt på facebook, haha askul hade vi iallafall!

Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem och bröja med middagen, det blir plankstek!!
efter det ska jag möta upp tjejerna igen, men innan det så ska jag banemig klä på mig så jag ser ut som en upptoppad gris, URSH VAD KALLT DET ÄR UTE!!

jaja, här får ni lite bilder iallfall :)


JULKLAPPAR!!


nybäddad säng (brist på bilder?)


när jag var liten ville jag aldrig va prinsessa HAHAH =)


depp

Jo rubiken säger nog allt.
jag vill inte men det är så det är, kollade precis klart på kniven i hjärtat bra film. Låten i slutet.. "det blåser kallt i en tveksam stad" det är helt galet. Känner mig så galet vilsen, vet inte riktigt vad jag håller på, känner inte igen mig själv och inte mina tankar. Jag trodde jag hade allt i min hand, jag trodde att jag klarade mig fint.. Nu inser jag att det inte är sant. Eller, fel av mig.. det är sant bara det att det finns så mycket mer än det här under, under ytan . Vet liksom inte riktigt vart jag ska ta vägen eller hur jag ska gå till väga.
Jag söker skydd hos allt och alla vilket gör allting ännu mer komplicerat för i slutet av kvällen så är jag endå tillbaka på ruta ett och det är där jag kommer fortsätta hamna tills.. tills vadå? vad finns det att göra? ta tag i det? ta tag i vadå? det finns liksom ingenting att ta tag i riktigt. Jag känner mig allmänt förrvirad just nu och önskar att en hand kunde hjälpa mig, men frågan är kommer jag våga ta emot hjälpen?

Jag ska strax sova tror jag, har inget bättre för mig och imorgon blir det farsta och mera shopping, kul!


dagen efter

Ligger fortfarande kvar i sängen(?) vet inte riktigt vad det är med mig just nu, hade världens bästa jul igår, gjorde allt roligt som går att tänka sig. Men endå vaknar jag idag, kallsvettig och livrädd, mardröm? jag har faktiskt ingen aning. Kanske är det så att sanningen börjar komma ikapp?

nej jag ska sluta deppa nu och ta tag i det här, hade iallafall en askul jul!

GOD JUL!

Det är julafton gott folk! (för dom som inte redan vet haha)
nej men har fått några fina morgon presenter redan, fick en as fin tröja från Camilla !! Strax så kommer min äldsta brorsa med hans sambo, då blir det först kalle anka sen jul middag. Efter det, långt efter det så blir det julklappsöppning! inte långt kvar nu hahah =)

Mamma har däremot proppat på mig några redan eftersom hon tydligen köpt för många till mig(?) WOHOO !!

nej nu ska jag fortsätta kolla på Grinchen medans jag väntar =)



diggar frisyren på Cindy :)

dan före dopparedan!

Hej gott folk!

Idag har jag bara latat mig, mötte Camilla under dan för att byta presenter gaaaah vill öppna nu!! men nej, inte förrän imorgon hehe.
Efter det så såg jag en film på tv och nu har jag små städat lite på rummet, ska damsuga och vika in allt nytvättat sen är det klart! Efter det ska jag ut och ta en promenad med hunden, det kommer nog bli skönt, känner att jag behöver lite frisk luft faktiskt

menmen, vi hörs lite senare folket!


Måndag

Det känns inte som måndag idag!! vet inte varför , aja skoldagen har varit väldigt lugn, hade väldigt kul på matte lektionen haha!
aja , sen jag kom hem har jag typ pluggat. Har ny skickat in min svenska recension och även samhälls uppgiften. Nu ska jag bara läsa engelska boken och måååla. Men det är lugnt och nånting jag kan göra under lovet. Får jullov imorgon (hur många gånger har jag sagt det nu?)

nej nu ska jag nog ta en dush(inte lukta ursh så högt i kurs)
och sedan fixa naglarna, om jag nu orkar =)

skolaa

Nu är det dags för mig att sova, vet ni varför? jo för jag har skola imorgon.. alla har fått jullov utom tyresö gymnasum inte okej haha.

Menmen, imorgon har jag en massa saker att göra:

- skola
- plugga; samhäll, skola, estetisk verksamhet
- fixa naglar
- städa rummet

det va visst inte jätte mycket, men endå liksom!


SÖNDAG

Imorgon blir det skola(?) typ enda skolan som fortfarande måste masa sig iväg på morronen haha, menmen thats life!
Jag ska ta och klä mig varmt nu, ska strax möta Camilla, så vi hörs!


lugnet före stormen

Jag önskar jag va den typen av person som kunde behålla mitt lugn. Eller snarare jag är den personen förutom med dig, men dig blir jag frusterad och sårad, för orden går jag rakt igenom. Men det är nånting jag ska träna på, att behålla lugnet, att alltid tänka innan jag öppnar min dumma mun.
Att jag sen kastar mig i snön och skriker, det är någonting du aldrig kommer kunna ta bort. För förr eller senare måste jag ta ut ilskan och frustationen. För att sedan komma tillbaka till det lugna, jag ÄLSKAR det lugna, det förnuftiga, det bästa helt enkelt. Jag vet det låter typ jääätte konstigt, men jag hoppas på att ni förstår endå.

Jag kan inte neka att jag är en underlig person, men om 'du' tar dig tiden till att lära känna mig så ska jag se till att du inte ångrar dig

Ikväll så ska jag kanske hem till alec, har en massa läxor att göra klart men just nu vill jag inte sitta inne i min ensamhet, jag vill inte tänka på framtiden eller nånting sånt. Jag vill stanna i nuet för jag vet vart jag vill att min framtid ska ta mig och om den inte gör det är det ingen annans fel än mitt eget.

cupen

HEJ ALLIHOPA!!
Jag har precis spelat cup, gick upp 05.40 idag, tidigare har jag nog aldrig gått upp för att spela en cup. Men jag fick iallfall spela första matchen och det gick riktigt bra, jag är just nu jätte glad och allting, trotts att vi inte gick vidare =)

Nu kollar jag på shrek medans jag väntar på att Camilla ska komma hit, ska ta och börja städa ordning i rummet och sedan en varm dush. Sen får jag och camilla ta och hitta på nånting =)


länge sedan

tom igen

Det var kul hemma hos alec, vi blev filmade och sen spelade vi galen panna, klockrena kommentarer och askul!
men oavsett hur kul det än var så sitter jag nu här, tom igen. Helt jävla tömd på känslor, vill skrika gråta och bara allmänt dampa sönder men det går ju inte. Allt stannar inom mig, eller ingenting kommer ens fram. Vill skrika åt henne, skälla ut henne för allt hon gjort mot mig. Har hon ingen skam i kroppen? och vadå paus? vem ska jag lita på nu? Jag vet att jag borde va as sur. men jag kan ju inte få mig själv till det stadiet.
Min enda fråga (frågor) är vad fan gjorde jag för fel? räckte jag inte till? stod du inte ut? fanns jag inte där? va du tvungen att gå så långt? hur många gånger? när? var? varför? vilka visste? vilka undanhöll sanningen för mig? hur kunde du? älskade du mig ens? bettyde jag nåt för dig? kändes det bra? fanns jag i dina tankar ens för en sekund? tänkte du någonsin på mig? på mina känslor? var jag för självisk? känns det bra nu? mår du bättre utan mig? gråter du? bryr du dig nu? vill du träffa mig? saknar du mig? älskar du mig?

26 frågor för stunden,
men 0 svar..

det är onsdag

och jag har varit hemma hela dagen.
Vaknade runt ett och käkade frukost , efter det gick jag och syster ner till vårdcentralen och tog andra gardasil sprutan, det gjorde inte så värst ont och nu mår armen bara bra!
Efter det så tog jag det lugnt en stund sen började jag städa rummet så nu har jag det gjort och efter det så började jag måla, det gick faktiskt ganska bra. Imorgon på lektionen ska jag göra klart självporträttet och illustrera en text bilden, efter det så har jag bara 2 bilder kvar som jag ska göra hemma , perfekt! =)

Men nu ska jag strax rulla iväg till alec, ska typ bli filmad eller filma eller nånting? uppfattade inte riktigt vad det va haha så jag antar att jag ska börja göra mig i ordning nu, PUSSAR!


I'm like bella in New Moon, you're my Edward, so where is my Jacob?

strax skola

Strax ska jag dra mig iväg till skolan, gick upp kvart i sju imorse för att åka till vårdcentralen, det gick bra men vi skulle avvakta i 2veckor till.
Men iallfall, efter skolan så blir det gymma med malin och moa, kulkulkul! äntligen så kanske man kan få lite ordnng på kroppen liksom, hehe. Men nej nu ska jag borsta tänderna och packa väskan sen börja dra mig, PUSSIS!


strax skola

har en lång sovmorron idag.. så gick upp lite tidigare för att dusha osv.
Nu sitter jag hära och minnerna bara svämmar över mig, vill bara ha dig här. För du är den enda som kan fixa allting igen, du är den enda som kan ge ett säkert leende på mina läppar..
Ska göra nånting annat nu som gör att jag koncentrerar mig på nåt, ska börja röra mig om en halvtimme typ..


förstår du mig?

tomt

allting är tomt just nu, hela jag är tömd. Inga känslor. Inga tårar. Inga ingenting. Det finns liksom ingenting kvar här. För du gjorde precis det jag trott, och endå så vill jag att du bara ska hålla om mig, säga dom små orden som betyder så otroligt mycket. Men jag inser sanningen & medans vi satt där och prata så kändes livet för jävligt, men det går över..
aja sitter just nu och kollar på skicka vidare, antar att jag ska kolla en stund till sen får jag se, kommer troligtvis somna tidigt, känner mig helt uttårkad..

ps. ...

lördags kväll

Ikväll blir det mys! Ska nämligen träffa Moa&Malin, två härliga brudar de haha .
Har suttit här hemma och funderat i evigheter på olika saker, på snälla och elaka människor. På valen jag gjort i mitt liv, de dåliga och de bra. Jag ångrar inte men önskar att jag kunde göra vissa saker ogjorda, undra vart jag skulle stå isåfall idag? Det är dags att ta reda på information, om allt och alla. Ta tillbaka alla dom dumma misstagen. Finns det några som kan repareras? Finns det en chans till att den där tjejen som fanns där för mig för ett år sen kan komma tillbaka in i mitt liv? Finns det en chans att min vänskap med så många jag tappat kan byggas upp igen? Finns det en chans till allt det dära? Allt jag ber om är en andra chans, en sista chans och jag kommer inte strula till det den här gången! Det lovar jag på hela mitt liv!


Lördag

our love is like a song, you cant forget it.
But i'm gonna replace it with another song


åthelvete

Jag mår så jävla dåligt som det bara går just nu..
Kan inte fatta att jag varit så jävla dum, känner mig som en blåst idiot som bara vill skrika rakt ut. För jag känner allt, allt som jag inte borde behöva känna av dig, det känner jag..
Skit samma, jag ska försöka piggna till lite nu bloggen och glömma allt det där =) Ska ju faktiskt till farsta idag med Camilla och fika och kolla liet i affärer, efter det så ska jag SOOOLAA!! haha, märkte vid frukost bordet hur jävla blek jag är, det är fan inte okej asså!
Nej men nu ska jag börja gör mig i ordning =)


du var allt för mig, men jag va lika dum som vanligt =(

......

Jag kan komma på tusen anledningar till att gå, att bara slänga bort allt, kasta mig på marken och skrika av plågan jag just nu har inom mig. Vill tro på att det här, det är inte du. Men jag vet att allting är bara ren bullshit.. Jag försöker ändra saker och ting, men för att få ett förhållande att fungera så krävs det 2 personer!
Jag vill bara ha tillbaka dig, som du va, dig som jag älska, och ingen annan än dig då du va som bäst..

11 december 2009

Förstår ni att det snart är år 2010 och vi har gått en hel termin i 1:an? jag hänger fan inte med, livet går lite väl fort ibland menmen.
Kom hem för en stund sen och just nu känner jag mig som en liftare, haha . Från skolan så shussade Camilla(peter) hem mig, därifrån så shussade pappa mig till Johan och från johan så shussade beppes mamma mig, haha känner mig gaaalet lat asså! men det gör ingenting för jag ska börja träna som en gris! haha lite dålig jämförelse kanske, men endå hehe.
Nej nu ska jag ta och måla lite för att höja mitt betyg i estetisk verksamhet!

PUSSAR!

vilken..

.. dag det varit. Skolan passerades förbi lugnt och sådär, vi körde innebandy på idrotten och märkte att det itne riktigt va min grej, haha.
Efter det bar det av hemåt, kom hem och käkade lite. Sen somnade jag såklart på soffan och pappa väkte mig ungefär 40min senare, då var det bara att dra sig iväg till träningen. Försökte verkligen plugga med det gick åt helvete! det går åt helvete nu också, och jag har typ prov imorgon(?) eller det är ett stort läxförhör eller nåt sånt, det känns inte alls bra men får försöka se till att fixa det på något sätt.
Men efter skolan imorgon så ska jag till älskling och senare på kvällen blir det tjejmiddag med de Malin, Moa och Kixs, gaaaalet kul! haha =)
Men nej nu ska jag ta tag i pluggandet, PUSSAR!



MMMMMMMMMMM!

godnatt

nu har jag varit hos cecilia, min mammas kompis. städat dushat och pluggat. Gud så duktig jag är! haha ..
har fått någon sorts knöl i bakhuvudet som cecilia kollade på, hon trodde det va mitt ben som stack ut(?) inget akut direkt men endå vad händer där inne? pappa tror att det är mina djävulshorn som växer ut , haha vad ska man tro om det liksom :P
menmen, eftersom jag somnade på eftermiddagen så kommer jag aldrig somna nu, men ska försöka med att kolla lite på criminal minds och plugga på om marknadsföringslagen! woho!


ett litet citat..

.. what makes you different makes you beutiful


whaat?

vad händer egentligen?
jag har inte upptaderat på fleeera dagar, första gången idag sen i söndags som jag läst andras bloggar och en kikat in på min egen, inte bra Rebecca! hehe men det ska bli ändring på detta!
Detta vädeer har bara gjort mig så otoligt deprimerad , är det bara jag eller er också?
jaja, ikväll funderar jag på om det är pluggdags och även städdags eller om man ska ta sig ut med vännerna =) resten av er kasnke skulle hinna med båda delarna, men asså min kropp säger ifrån rejält just nu, det ba känns som att den skriiiiiker så tror jag ska sega i sängen en stund till! =)


och vem skulle inte vilja vinna the hills boxen som Kenza lottar ut?
Jag skulle äääälska om jag fick den, förstå att kunna titta på the hills typ när man vill och tusen gånger om? älskar serien helt enkelet, galet! :)

oj oj oj

vad kul vi hade igår. hehe.
Vi flummade runt på hörnet som fan, skitkul. Sen kom jag hem och tittade på filmen 2012, galet bra! satt och spännde kroppen under hela filmen . Vaknade runt ett och har sedan dess bara städat =)
nu ska jag in i dushen och sen börja göra mig i ordning, det blir middag med vännerna ikväll!

PUSSAR!


yohoo

Why is it that it's so much easier to forgive a stranger than someone you love?


förlåt mig..

..men jag har galet mycket plugg att ta itu med just nu. Eller har tyska prov imorgon och med tanke på att jag enbart pluggat matte och idrott-styrka (vilket gick ganska bra idag) så har jag lite att ta igen. Tycker inte det är ok med prov på en fredag! menmen, det är som det är helt enkelt och jag sitter här med tusen tyska böcker, en ordbok och är även inne på ordlista.se , Men allting visar olika saker(?)

Jag funderar på att strax göra i ordning en skål med gröt och några mackor, ska ju åka på träning om ungefär en timme. Men nej nu måste jag dra mig tillbaka till skolböckerna, vi hörs ikväll kära blogg!


bild från förra sommarn när jag hade brunt hår! =)

här pluggas det..

eller inte, jag försöker iallafall. Men datan tar ständigt över min uppmärksamhet hehe.. rummet ser ut som ett helvete också , inte kul det hära. Imorgon blir det en skön dag med tanke på att jag börjar tjugo över elva, jippie !

I would have been healthier for you
not a drug; I would have ben the air, the sun


onsdag

blääää för onsdagar, dom är så otroligt sega att det inte är sant! men jag tog mig egenom ännu en dag, utan att skolka också, duktiga jag! hade nämligen idrott på morronen och efter det så hade jag två timmar håltimme, pappa kom och hämta mig så jag dusha, klädde på mig & åt lite. Sen vare bara att bege sig iväg till skolan igen hehe . Lagom kallt ute? men måste säga att jag tycker det är riktigt mysigt när kylan slår emot än, trotts att det även är jobbigt =)

Men nu ska jag ta och plugga, har ju prov och läxförhör imorgon, bara att bita ihop och sätta igång!


haha , mycket garv blev det idag när Sandra missuppfattade nästan allting! =)

promenad med..

Har varit ute på en promenad med MalinPalin, galet länge sen jag träffade henne!! saknat som fan asså! Vi gick runt i en timme kanske och snackade om allt mellan himmel och jord. Måste verkligen börja träffa Moa och Malin igen, glömt bort hur galet kul jag har med dom haha .

och på lördag blir det middag med tjejerna , ska bli galet mysigt måste jag säga!

Men nej nu ska göra i ordning lite här sen tvätta ansikte och sova! =)


Jag och Malin på golvet i gubbängsskolan i 9an

ruttet

varför tar det 1000 år att komma in på blogg.se idag? det är ju riktigt illa när man vill blogga hehe..
Jag har varit förbi farsta en sväng idag, kom dock hem tomhänt vilken inte är så kul men sånt händer ju. Just nu sitter jag och pluggar idrott-styrka, det är lite små segt. Det mesta vet men redan, eller kan lista ut. Men har varit så duktig att jag markerat det viktigaste med markeringspenna och grejor! GO BECCA !

ska strax fixa någonting att äta, märkte nämligen precis att jag är vrååålhungrig!


en vanlig so lektion hehe

RSS 2.0