den välbekanta känslan

Har ni någon gång velat gå tillbaka ? Gör om allting från början och göra om valen ? Vart hade vi då stått idag ?
Jag kan inte ta bort tankarna, kan inte radera dom eller göra så att dom försvinner, för du finns här med allt annat. Det känns som att jag är tillbaka i 7an, orolig över allt . Orolig över mycket ansvar som kom.
Vart tog ni alla vägen? Jag känner mig ensam och allt jag behöver är en omtanke.


kom till mig honey
kom till min älskling
kom till mig bunny

11 Juni 2010

Det är helt sjukt vad snabbt allting går.
Men just nu gör det inte mycket alls, för imorgon så åker jag till Italien och försvinner härifrån i hela 16 dagar. Det kommer bli fucking underbart.
Jag kommer ha tid att tänka efter och ta reda på vad jag vill, lista ut en del gåtor och ha det riktigt bra.
Men nu ska jag ta en dush, fixa låtar till min iPod och sen får jag se vad som händer. I min värld är klockan typ 7 på kvällen men den är bara halv fem så har maaaassvis med tid, (peppar, peppar ta i.. ) Ikväll kommer det bli stressigt och imorgon eftersom planet går typ 3 från skavsta flygplats. GAAAAH LÄNGTAR TILL VÄRMEN !



Cause everytime I look you're never there ..
but everytime I sleep, you're EVERYWHERE

syster <3

Min älskade Syster tar studenten idag ! Jag är i chock just nu för i mina ögon är hon ju fortfarande 17 fastän det är jag som är det nu ..
Samma sak som att min äldsta brorsa stannde vid 21år åldern men nu är han 29, min andra brorsa stannade vid 19års ålder men är nu 21 (tror jag?) och min syster har stannat vid 17 fastän hon nu tar studenten och fyller 19 efter sommarn. Det är galet fan!
Så snart bär det av till hantverkarakademin i blåsut där jag ska fira min syster som jag alltid stått så nära, jag är så jäkla nervös för hennes skull hahaha annorlunda känslor det här !
Men syster jag älskar dig och hoppas du får världens bästa dag!


hon är nästan lika galen som jag, haha

RSS 2.0