music <3


25 september 2010

Jag är dålig på att skriva, men har fan knappt tid för mig själv. Sista matchen imorgon så kan ju hoppas på att det blir bättre efter det, men faktum är att skolan bara blir värre och värre. Känns om att jag får läxor typ varje minut. Nu dök en ny upp i mitt huvud som jag skulle gjort igår, FAAAN DÅ ! :/


15 September 2010

Hej gott folk, min födelsedag va grym. TACK ALLIS (och alla andra) för överraskningen ! det va grymt kul :)
Sitter just nu och kollar på idol, och gör engelskan . Måste även börja med tyska presentation och städa rummet, hänga tvätt och skit också .. ursh orkar inte mer puss och bajs !


11 september 2010


5 september 2010

Ska strax dusha, sen käka och sen möta Malin för att kolla när Enskede spelar :)
och idag blev det farsta med allis, det va chill . Vi skulle gå därifrån sen men vi gick så jävla mycket när vi va där så vi sket i det hihi . Nej men inget intressant att berätta, trött på skiten här bara så vi hörs folk :)


utgång


såhär känner jag just nu


höst städning

Shiiiiiet vad jag har städat, heeeela långa dan :) sen lagade jag mat med systern min .
Men har inte så mycket att berätta, drömmde väldigt mycket inatt. bla om tigrar och delfiner som är min största dröm. Alltså att klappa en tiger och att simma med delfiner, skulle va lycklig livet ut om jag fick göra dom 2 sakerna !




fotboll

Fotboll med stort F är livet för min del , min stora rädsla är att aldrig kunna spela igen och fick jag välja mellan en dag på stranden eller fotboll så skulle jag välja fotboll i alla lägen . Men vet ni vad jag hatar? Att inte räcka till, att svika mina lagkamrater eller att dom sviker mig . Jag hatar ilskan som kommer efter ett mål, ett mål som var "utespelarnas fel" för det finns inget sånt i mina ögon, dom gör fel och därför står jag där jag står, för att rätta till misstagen. frågan är nu om jag pratar om fotboll eller vänner? eller båda? eller va?


4 september 2010

Jag ska försöka göra någonting vettigt idag trotts allt ..



btw, matchen igår slutade 2-2


maaatch

ska strax spela match mot alunda, sen dra till camilla och titta på när sverige spelar. VI HÖRS !

Maddi Jane


V.Ä.N.N.E.R



Jag älskar det! så jääävla kul haha kalla mig gärna nörd och efter men jag har blivit besatt :)



kärlek

Varför är världen så förrvirande ? Varför har vi vridit om sanningen och gjort den till nåt som det inte är? Varför hittar vi på ursäkter och bortförklaringar när sanningen räcker till ?
Vi säger att kärlek är svårt, att kärlek suger, att kärlek sårar . Men så är det ju inte riktigt. Om man älskar en person och h*n älskar dig tillbaka, då är det väl underbart? Alla har nog haft känslan av att bli älskad, på riktigt. Det är en helt sjukt obeskrivlig känsla att det efter en lång tid fortfarande kan pirra i magen under en enkel kyss . Att man efter lång tid fortfarande kan ha kul och skratta tillsammans . Eller efter kort tid såklart ..
Det jag menar är att bli sårad suger, att älska utan att bli älskad suger, att inte ha tilit suger, att vara osäker suger, men ärligt talat kärlek är så mycket mer. Det är vad som kan ta bort allt det där, som kan göra allting bättre, som kan få en växa som människa . Kärlek är så mycket mer, det är det där lilla som ingen ser..
Det finns ord för allt det där som gör ont och vad jag vet så är det inte ordet kärlek, så varför blandar vi ihop dom ? Det är inte samma sak, långt ifrån . Trotts att det känns ganska nära ibland


RSS 2.0