kärlek

Varför är världen så förrvirande ? Varför har vi vridit om sanningen och gjort den till nåt som det inte är? Varför hittar vi på ursäkter och bortförklaringar när sanningen räcker till ?
Vi säger att kärlek är svårt, att kärlek suger, att kärlek sårar . Men så är det ju inte riktigt. Om man älskar en person och h*n älskar dig tillbaka, då är det väl underbart? Alla har nog haft känslan av att bli älskad, på riktigt. Det är en helt sjukt obeskrivlig känsla att det efter en lång tid fortfarande kan pirra i magen under en enkel kyss . Att man efter lång tid fortfarande kan ha kul och skratta tillsammans . Eller efter kort tid såklart ..
Det jag menar är att bli sårad suger, att älska utan att bli älskad suger, att inte ha tilit suger, att vara osäker suger, men ärligt talat kärlek är så mycket mer. Det är vad som kan ta bort allt det där, som kan göra allting bättre, som kan få en växa som människa . Kärlek är så mycket mer, det är det där lilla som ingen ser..
Det finns ord för allt det där som gör ont och vad jag vet så är det inte ordet kärlek, så varför blandar vi ihop dom ? Det är inte samma sak, långt ifrån . Trotts att det känns ganska nära ibland


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0