jävla mmm

trodde aldrig jag skulle må såhär pga dig . Jag visste inte, har inte förstått . Eller rättare sagt, jag förstår fan ingenting, vad håller jag på med egentligen ? och varför håller jag på ? det enda som förstörs är det runt omkring mig, det trygga .. Men jag är trött på att vara trygg, trött på att ständigt gå med mina egna frågor . Jag är trött på tänka "tänk om" . Så utan att tänka agerar jag, det känns bättre så, att ångesten ständigt är hos mig skiter jag i nu . Fan vad spelar det för roll, sanningen varar längst inga om men och kansken ..


idag är jag en förrvirad och bortappad tjej


vad händer ?

Jag är helt galet stel i kroppen . Sov hos linnea inatt på en bäddsova med debbie, sov grymt skönt men känner nu att jag har ont . Igår va det chill, vi drog till tyresö och hade kul, därefter va det däremot mindre kul menmen . och som vanligt ska jag skämma ut mig själv, alltid på fyllan slår aldrig fel fan , aja det får lösa sig sen.

Idag då, tänkte dra ut och springa snart . Får se hur det blir med det men har ju beep imorgon så måååste springa handlar bara om att ta mig själv i kragen ..
HAHA nu kom timbuktu med the botten is nådd , väsrta bakis låten och den stämmer ju in ganksa kraftigt just nu haha illa . nej dags att göra något vettigt, iaf låtsas

P&K


31/7 2010

I feel like I'm standing in the middle
of a crowded room, screaming
at the top of my lungs
and no one even looks up .


30 juli 2010

Det gick åt helvete att springa, 20 min tog det kanske för att jag stannade och gick i dryg 5 min . INTE OKEJ! så jag SKA springa imorgon också fan ..
har egentligen ingenting att skriva, vill bara fördriva tiden lite för orkar inte resa mig upp och dra mig till dushen, haha på nåt vänster är det otroligt skönt här på golvet, gal1 ..
nej men jag måste fan till dushen nu om jag inte vill stressa, hare gött folket ..

förstår mig inte på vissa människor, hur kan man vara så falsk? finns det inget samvete i människan? en liten gnutta vett kanske? nej inte mycket och det värsta är att jag fortfarande har dig här, att jag fortfarande bryr mig om dig. Så ärligt talat försvinn ur mitt liv för jag pallar fan inte seriöst det räcker nångång.


springa !!

jag ska ut och springa snart, det går bara lite långsamt att komma upp ur sängen, på med tränings kläder sen dra sig ut . Den här gången ska jag ha med mig hund och tidtagarur, måste öva upp mig inför beep testet som jag absolut inte ser fram emot. Det där jävla testet sätter sig på mitt syke haha jaja ska iallafall springa riktigt långt idag, sen hem dusha käka föratt sen ut och säga hejdå till becka och sen blire krööööök, tror jag haha vi får se :)
Imorgon ska jag också försöka dricka, får se hur det går det beror ju på hur bakis jag är . Men kan ju försöka framåt kvällen sen den 1a är det beep . Lovar att det är det enda som snurrar runt i mitt huvud just nu, hör dom tjutande ljuden i mitt huvud redan, gaaaah !!


random bild på santiago munez från goal :)

godnatt


trust is like a mirror

once it's broken
you'll never look at it
the same again


29/7 2010

Idag är det Karinas födelsedag så ett stort grattis till henne !
Håller just nu på att göra mig i ordning för att sen dra mig till henne på middag och fira såklart, är lite stressad ska ju vara där om 20 min och måste äta nånting litet innan annars kommer jag komma dit som en grinsjärt.
Men iaf, i tisdags så åkte jag in till stan och direkt därifrån lite impulsivt till landet, tränade och fiskade abborre (stavning?) som va skiit god efter pappa gjort i ordning den haha :) På onsdagen så åkte jag direkt till grönan där jag mötte Camilla Mickis och Julia, vi åkte en massa haha kulkul ! JAG OCH CAMILLA ÅKTE INSANE OCH DET VA FUCKING INSANE! ÄLSKAREN !! iaf , senare kom Carro och Nattis. Vi drog till gamla stan där vi satt och prata och drack, mycket trevligt faktiskt! nej nu måste jag fan rusa, bilder blire sen, hare gött !

dags för jogging

Nu har jag gjort mitt sommartränings program med en hund efter mig så rivsår det har jag fått på köpet haha . Nu ska jag ut i detta klibbiga väder och jobba arslet av mig med bra musik i öronen, underbart ! Hade tänkt lämna lite lånade grejer innan menmen det får helt enkelt bli senare .


I <3 FOTBOLL

Jag håller just nu på att städa här hemma , är rastlös och måste göra nåt men jag hamnar ständigt tillbaka i sängen .. För det är inte städa jag vill göra, jag vill springa, men inte runt gubbängen och tallkrogen . Jag vill vara där jag hör hemma, jag vill va på den bästa platsen på hela jorden . Jag vill känna det sköna gräset mot mina skor, jag vill inte att marken ska rusa mot mig jag vill slänga mig mot den . Jag vill känna nervositeten och adrenalinet . Jag vill vara på en fotbollsplan och jag vill spela fotboll !


Jag vill vara där jag hör hemma



yeeeeah

Det här va min gårdag


och denna regniga kväll bestod av massa filmer, chips och dipp . Mycket nice :)


jag hade ingen aning !



visste ni detta ?


23 juli 2010

Jag vaknade på fel sida idag . eller fan jag somnade på fel sida, idag ..
Men det spelar inte så stor roll för dagen blev bra ändå, va i farsta med Sara som har varit i spanien i 1 vecka, mycket trevligt ! Sen va vi ju även i gubbis och träffa lite folk :)
och ikväll så får vi se, oavsett vad så ska det bli nice and that's it !
nu funderar jag på att sova en stund eftersom någon snodde min sömn inatt , efter det blir det städning och till att fixa mig :)



När jag drömde va jag tillbaka i Italien höhö

s s städning

Mitt rum e fan kaos, det här går inte .. Tror inte att någon bryr sig men jag har inte så mycket mer att säga, så tror jag ska städa nu sen får vi se vad som händer haha inte mycket antar jag. Världen är död just nu ..

nämen va i stan idag men fin fina vänner, dock följde ingenting med mig hem . INTE OKEJ ! Sen blev det film hos Camilla, snabba cash såg vi . Den va lite förrvirande med tanke på att dom inte översatte vilket språk dom nu prata haha men den va bra iaf :)

Nej men nu ska jag seriöst städa, sagt det i en vecka nu så fan dags att ta tag i det !


bild från weheartit.com

shopping humör

sitter just nu och bläddrar lite i H&Ms nya tidning, håller på att bli galen . Vill bara shoppa shoppa shoppa ! haha om jag ska beställa hem allt så kommer det kosta runt 4000:- och jag har inte direkt dom pengarna ;) illaa.. Är ni där ute som jag ? Har ni också kollat igenom H&Ms nya katalog ? :)
här är lite av vad jag vill ha iaf :



förlåt mig

förlåt att jag inte ställde upp, förlåt att idag inte var dagen man kunde be mig om hjälp, förlåt att jag var för upptagen med min egna skit för att hjäpa dig med din, förlåt för att jag mådde dåligt eller snarare mår dåligt .
Det känns som att jag kommer få ryggsår vilken sekund som helst, har knappt rört mig ur sängen idag . Förutom när jag åt frukost, middag och dushade . Jag kan inte röra mig ur sängen, det känns som att om jag kommer koncentrera mig på något annat än att hålla tårarna borta så kommer dom komma på direkten och jag orkar inte det . För det finns inte så mycket att vara ledsen över, egentligen . Jag svalde och sa förlåt, det va väl dagens största gärning men det va över nåt så patetiskt som internet så hur kan det vara viktigt ?

Jag ser mig själv nu, precis likadan som för något år sen . Det enda som skiljer sig är omgivningen . Trodde verkligen inte att jag skulle gå tillbaka såhär långt men jag antar att jag har vandrat i fel riktning åt fel håll jag valde fel väg . Så när jag inte vet vad som är fram eller bak vart ska jag då ta vägen ?


en ledsen becca idag ..

another cinderella story


gråååått

Världen är inte längra svart och vit, det är inte antingen si eller så, ja eller nej. För det finns så många fler svar och det finns nu en grå värld som tar över resterande, en värld full av kansken . Just nu är jag i den världen . Jag vet inte vart nutiden tar mig till för framtid men jag orkar inte tänka på det heller, det är för mycket och gör alldeles för ont . Det här är varken en film eller en bok, jag kommer inte veta alla svar efter en grublande natt eller efter någon förstående mening för jag har grubblat många nättter och hört många meningar . Det spelar ingen roll för jag hamnar fortfarande på samma plats jag kommer inte framåt är bara fast här utan några svar bara mer att grubbla över . 
Vad mer finns det att säga ?
Hur ska jag kunna svara på dina frågor när jag inte ens kan ställa mina egna ?
Jag har inget kvar att säga, världen är annorlunda nu precis som jag .


ingen vet

höll på packa men stannade upp och nu vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Har blandade känslor från allting och jag vet inte riktigt vad jag ska känna eller tycka, men det får va som det är och jag får ta morgondagen imorgon när den är här. Orkar inte älta i kansken, om osv ..
låt oss säga att jag är sjukt förrvirad


15 juli 2010

Det va ett tag sen jag skrev (igår?) men iallafall, jag sitter just nu med min nya mobil (!) så jääävla skönt haha, fixar med en massa gamla låtar och bilder det är nice minnen spelas automatiskt upp framför mig :)
Imorgon åker jag till landet för er som bryr er, nämen det ska bli galet skönt faktiskt, komma bort en stund . Måste spendera lite mer tid där, älskar det stället! och när jag kommer hem ska jag sätta igång ordentligt med träningen trotts hjärnskakning bulor och ömmapunkter, jag skiter i asså ! ska fan träääna och njuta av dom sista veckorna mer än någonsin :)
nej ska fortsätta fixa nu, HÖÖÖRES :)

tagga långt

Jag vet nu, exakt vem du är och hur du är . Det är inte din famn jag vill vara i längre, vill inte söka skydd mot din bröstkorg med dina armar omkring mig. Jag varken vill eller klarar det för har insett att det finns så många mer som gör det, du behöver inte mig. Du har aldrig behövt mig och jag tänker försvinna ur ditt liv för gott, bli den slampa du alltid trodde att jag va . Jag ska leva upp till dina låga förväntningar, hoppas du är nöjd för det är faaaaan du som har skapat mig !

orden kanske inte stämmer,
men jag är för förbannad
för att ens orka bry mig

Nuuuuu ska jag ta en dush, sen möta MALINPALIN! vi får se vad vi hittar på för skoj, kanske badar(?) känns onödigt om jag ska dusha men anyway liksom det blir nice haha , nej ska rulla in i dushen och bli av med mina aggressioner (stavning?) HEEEEJDÅÅ :)


eller ?


godnatt

Jag är huuuur trött som helst. Sov hos Camilla inatt och dagen idag har varit bra trotts irritationer och dåligt humör.
Men fasar för den här kvällen, ingen bra magkänsla och känns som att allting går utför. Jag vill fylla tomheten med någonting men det finns liksom ingenting här .
Att skriva nu känns bara deppigt så ska nog krypa ner till sängs och dränka mig själv i vad som dyker upp .

tröttsamt

ursh vad jag är trött på det här området, nästa helg blire landet på obestämd tid ska ni veta!
är så trött på alla jävlar med elaka tankar bakom varje handlig, det går inte riktigt förklara men ibland önskar jag att jag levde någon annans liv för mitt känns just nu inte värt det.
Nu när jag tänker efter så skulle jag gärna vilja åka ut till landet i veckan, men jag tror att pappa jobbar så det kan bli lite knepigt..
Men iallafall så ska jag strax in i dushen och sen börja göra i ordning mat. Alec, Camilla och Becka äter här idag, sen så får vi se vilka mer som droppar in hoppas på bra humör och mycket skratt!

Det här ser ut som äkta vänskap!

strax bad

Tjooooo !
igår va Camilla, Alec och Karina här. Vi spelade lite wii gal1 kul egentligen haaha, iaf sen drog alec och karina men Camillush hon slaggade här ;)
strax ska jag möta upp henne igen med Sarah för att dra till flaten och bada, mycket nice!
sååå peace out !


btw jag har börjat läsa böckerna igen, grymt bra fortfarande :)

9 Juli 2010


weheartit



weheartit.com


trött tjej

Jag är gaaaaalet trött vill egentligen bara krypa ner under täcket och sova men jag somnar ändå inte förrän solen gått upp och det är om det tag.. kanske ska ta och försöka bryta det ?
Jag känner hur träningsvärken redan nu börjar sätta sig in, men jag ska fan ändå springa imorgon också för det va helt sjukt underbart! sen efter det blire solen och sen kanske farsta med Camilla, har visserligen inga pengar men det får väl ta och lösa sig på nåt sätt haha :)


soldag vid drevan

a change of plans

Jag sprang imorse !! det är faktiskt helt otroligt att jag höll just den delen av planen dock märkte jag att jag fortfarande har hjärnskakning eftersom samma smärta kom tillbaka efter springandet och jag har druckit litervis med vatten.. Menmen ska ändå springa igen imorgon! det va så sjukt underbart musiken i öronen och benen som ba rörde sig framåt i en snabb takt, det kändes grymt bra :)

nu ska jag möta Camilla för att sola i nån timma och sen dra mig iväg till tyresö, det blir nog naaaajs!
vi hörs och ses gott folk, kanske kommer upp bilder ikväll :)

walk the line

Nu tänkte jag se filmen Walk The Line och sen sova för att gå upp tidigt imorgon och ut och springa, efter det ska jag göra min sommarträning ute i solen och sen chilla galet i solen, låter som en bra plan va ? :)
på kvällen ska jag träffa lite härligt folk från klassen, det blir nog asbra ska bara försöka hålla mig till planen haha det är liksom den svåra delen menmen, vi får se :)


Selena Gomez

Just drive i'm sick of talkin,
We know where this is going,
I'm done take me home,home,
I can't wait forever,
For you to get yourself together.
I'd rather be alone,


I just wanna know what we should've done,
Wanna figure out what we could've become,
Cause i know in my heart i'm not over you,
I just wanna go back and try it again,
Turn back the time this isn't the end of us,
This isn't the end of us

- en splittrad själ


varm dag

Det har varit en lång och varm dag men jag klagar inte en sekund.
Hade en massa planerat men det mesta blev inte alls av, lite små surt men ska ta tag i det någon dag.
Imorse var jag iallafall hos läkaren, tydligen hade läkarna som tog prover på min knölar sagt att det är någon kronisk sjukdom men att dom vill ta nya prover efter 3månader vilket är typ nu så han nere på vårdcentralen skickade ännu en remiss så snart ska jag göra det igen, läskigt! Men jag kommer inte få reda på vad det är förrän typ innan jul eller runt jul sa han. Hur jävla lång tid kan det ta egentligen fattar inte grejen asså! Menmen man ska inte klaga så slut på det.

Efter det så stekte jag i solen sen lite till höhö , jag äääälskar att sola . Älskar att känna hur solen strålar värmer hela min kropp från topp till tå, för att vara ärlig är jag lite fascinerad :)

Just nu då.. jag kom hem för en stund sen efter att ha varit ute med Linnea och Alec nu försöker jag och pappa fixa fram bilder från systemkameran från vår resa i Italien men det vill sig inte direkt.. Har också precis beställt 5 produkter från yves-rocher mycket nice!


nya grejor

Gör om i mitt rum OOOOM jag gör om, har möblerat och möblerat och bara vägrat gå tillbaka till det gamla. Jag var så nära på att ge upp så nära på att falla tillbaka men i sista sekunden, en sekund i tystnad så hittade jag det rätta. Det är snyggt, kanske inte som förut men det funkar för stunden.

LOVE

forgivness

Jag vill förlåta dig och i stunder så är du förlåten, gånger 100 . Men sen kommer den dära påminnelsen, den smyger sig på och hugger mig i ryggen och utan någon som helst förvarning så är jag tillbaka på ruta 1 . Så jag tänker inte skicka dumma sms eller ringa och säga att jag saknar dig, även fast du är det enda som finns i mina tankar men förstå att jag inte bara håller mig borta för min skull utan även för din. Vi vet båda två att livet går utför när vi är tillsammans och att vi bara sårar varandra .
är vi menade för varandra så slutar det med att jag en vacker dag ligger i din famn

cheated on life

"Nästa gång jag åker, så kommer jag inte tillbaka"



it hard but okay

Jag hade aldrig tänkt mig att det skulle bli så svårt .
Jag tänkte mig humörsvängningar, irritation och kanske deppmode men det är inte det som känns eller några tårar som fälls. Det gör bara ont, jag har tid att känna efter och det jag känner är mitt brustna hjärta varken mer eller mindre.
Det är som ett tomrum rakt igenom men det konstigaste är att jag vet att allt kommer blir bra. Jag känner det inom mig jag känner hur jag sakta, äckligt sakta läker. Jag kommer dras ner många gånger igen men jag har mig själv och jag har mitt sinne, mitt hjärta. Det kommer gå men först vill jag slappna av och göra fel, jag vill att mina misstag ska forma mig och göra mig till en bättre person.
Det kanske är helt fel väg men då blir även det en lärdom.

det här är mitt liv och nu gör jag vad jag vill


smärta

det är helt sjukt vad det gör ont. Kan knappt fatta det själv.
Vill tillbaka till Italien för helt ärligt jag mådde bra där och jag njöt av livet och man såg annorlunda på livet här hemma, jag kan leva med den längtan och den saknaden men inte med den här smärtan.. Jag vill inte ha dumma ord och sömnlösa nätter , jag vill inte ha rädsla och hat , jag vill heller inte ha smärtan eller orden.
FAN

jag må ha mensvärk men tabletterna sväljs pga en annan smärta

4 Juli 2010

Jag inser nu vilka förluster jag varit med om . Vad jag offrat för din skull och om du gjort samma sak hade jag inte haft något problem med det, men så är inte läget.
Jag vill inte vara någon jag inte är, jag vill bara va jag rakt igenom. Misstag formar den man är så nu är det många misstag som kommer begås, men jag tror helt ärligt på att jag kommer lära mig av dom. Det kommer bli bättre nu och stunden jag väntat på är här för vet du vad..
Jag är som jag är och det kommer ingen annan någonsin vara


30 +

jag älskar sol, jag tror jag aldrig kommer kunna förklara hur mycket jag älskar solen och ingen kommer nog någonsin att förstå :)
just nu känns det som att dom flesta är tråkiga, ingen vill typ ut i solen ? vad händer egentligen . Vi klagar när den inte är här men när den väl är här sitter vi inne och vadå typ tittar på den ?
NEJ FAN JAG SKA UT!



btw eclipse va helt underbar

2 juli 2010

Det är redan juli men jag har 2 månader kvar på mitt sommarlov, lovley . Vet att det kommer gå äckligt fort så vill ta vara på varenda sekund men hur då när alla jobbar eller är för lata för att gå ut när det är en sån underbar värme ? Trött jag blir ibland..
menmen , ska själv ta mig ut i solen iallafall, tänker inte slösa bort tiden på att ligga inne och absolut inte göra nånting och ikväll blir det bio. Vi ska se eclipse, längtar eftersom boken får mig inse en jävla massa saker och dom sakerna behöver jag inse just nu pga olika anledningar som jag nån gång kommer förklara kanske :)
ses ute i solen folket !


gal1

misstag eller inte här är jag och jag gör vafan jag vill !
just nu orkar jag helt ärligt inte bry mig och sorgen den får komma sen för jag har gett mitt hjärta och min själ till allt möjligt. Jag har hjälpt till och ställt upp men till villken nytta ? Det får vara nog nu . Jag vill göra galna och sjuka saker, impulssaker som att tälta mitt inne i stan, typ.. Ja jag tror jag gått och blivit galen men det är sommar och jag vill skapa sjuka minnen.
såå, SJUKA MINNEN HERE I COME !


BTW så va italien underbart, längtar tillbaka





RSS 2.0