hejdå 2010 :)

Nu är jag säkert nånstans där ute, ingen vet vart, vid ängen som alla andra kanske :)
som ni förstår så är det här tidsinställt, ville bara önska alla ett Gott Nytt År :)






31 december 2010

Sista timmarna på tvåtusentio nu då :)
Jag ska strax ta en dush och sen börja göra mig i ordning, ska käka middag här hemma sen dra till Camillush, sen får vi se vart kvällen för oss. Förhoppningsvis så blir det bra, nej men nu ska jag göra nånting annat ;)

biglove

hårfärgen



biglove

Torsdag 30/12

Det är bara två dagar kvar på detta år. Känns lite konstigt att 2010 redan är över och om jag tänker efter så har det varit ett bra år. Har skapat många nya härliga minnen, träffat nya kompisar och utvecklats något otroligt, både som människa och som fotbollspelare. Jag är nöjd med mitt år för vem kan ha ett helt perfekt år egentligen?

För någon dag sen, tror det var i tisdags så färgade jag håret, tröttnade på utväxten så det fick bli en brun färg. Eller okej, jag tooonade håret haha ;) Tycker det är lite rött men det är det tydligen bara jag som tycker, så får se, ska försöka tvätta det ganska ofta och se vad som händer liiiksom, sen om 1-2 veckor så kommer jag säkert att ångra att jag tvättade det så mycket, hahah alltid jag asså :)

Aja, efter det så träffade jag Malin och hon köpte vääääärlden coolaste ring !! sen på kvällen träffade jag brudarna från förra klassen hemma hos Lolli, fick även reda på att hon och Sanna ska bli utbytesstundenter, galet roligt för dom jue ! Dom ska typ åka nångång i sommar till the US! fatta vad roligt, jobbiga är bara när man kommer tillbaka och måste gå om ett år, det pallar man ju verkligen inte haha :)

Nu sitter jag och målar naglarna, måste ju vara fin från topp till tå imorgon hihi, dom blir regular svarta, that's my style. Iaf på naglar haha :) Skulle vilja måla klar blått men känns lite jobbigt på nåt sätt haha.
Sitter även inne på H&Ms hemsida, jag och systern min ska beställa hem lite grejer, speciellt bikinis, sådär till Teneriffa, åker om ca 2 månader. Det ska bli så underbart skönt asså! :)

nej men nu ska jag fortsätta med mitt, puss!


fin bild hahah

Ska komma..

.. med mig hem imorgon :)


paris hilton parfym


Måndag 27/12

Det är fortfarande 2010, haha bara så ni vet liksom.. nej men dom senaste dagarna har jag gjort en jävla massa, bla klippt mig, shoppat, städat och bara varit med nåra kompiar. As härligt om ni frågar mig :)
Idag så drog jag Alec och Camilla ut med en varsin sopsäck och körde gärnet ner för döskallebacken, galet kul kan jag tala om för er! Tyvärr så blev det inga bilder, menmen :)

Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt, ska nämligen till min syster salong och färga håret, men innan det ska jag ge mig ut på en mjukisdress jakt med Camilla, hon vill hitta någon mysig så ska försöka hjälpa henne och även införskaffa mig lite nya kläder :) Sen efter besöket hos min kära syster ska jag möta Malin och vi ska shoppa lite och på kvällen ska jag hänga med brudarna från förra klassen :) Allt ska bli galet kul! Men jag har en väldigt hektisk dag framför mig, men så är det under mellandagarna liksom och det gör ingenting för allt är bara roligheter :)

Nej men nu ska jag nog ta och fortsätta min msn date med Camilla, den ligger lite på is just nu. Sen blir det väl någon film och sova så hej så länge :D

biglove

återigen, dålig

haha är fortfarande dålig, men vafan det är min blogg! och antar att jag gör som alla andra och tar en kort liten paus, pussis :)


dåålig

ursh vad dålig jag är på att hålla upptadering då, haha menmen. Det händer mycket nu såhär dagarna före jul :) Igår var jag först i skolan (seeegt) sen drog jag Camilla och Alec till farsta, på kvällen va jag hemma med maami, sen träffade jag Malin och ungefär vid 2 tiden så mötte jag Camilla en stund, så jaa, ungefär så ser mina dagar ut :)

Nu har jag precis julstädat, dammsugit och plockat i mitt rum. Sen har jag tvättat en jävla massa och dammsugit i badrummet och hallen här nere, fiiiint . Ställt in nåra tomtar i mitt rum också, känner julstämningen nu!
Jag ska strax dra på mig ett par till mjukisar och sen gå ut och möta Camilla, det är standard för oss att ha två par mjukisar. Vad gör man inte när det är kallt liksom ? :)
Nej men ska ta och göra det nu sen dra, cyaaa


ge mig hennes hårfärg!
bild från bubbelroom


biglove

Mycket plugg (?)

Fattar inte hur man kan ha såhär mycket plugg, jag menar har avslutning på onsdag! Alltså så har vi bara imorgon sen så slutaaar vi. Varför har vi då så jäääävla mycket plugg ?! Nej blir så jävla trött på skiten hehe . Ska nu bara skriva om Skräddars-Marie och varför folk ramla ur träden(?)
Nu ska jag hoppa in i dushen och sen möta Camilla så det blir nog nicee :)


mums! ;)

20 december

Bara fyra dagar kvar till julafton! :)
Sitter just nu och lyssnar på en massa disney låtar, alltid lika uppigande, speciellt när man måste plugga en jävla massa svenska -.-   Håller just nu på med en bokredovisning och efter det så måste jag läsa en text och svara på frågorna som tillhör. BLÄÄÄ !! ge mig jullov bara vaaafan !

aja, ska möta Camilla ikväll så har väl någonting att se fram emot iallafall haha :)

biglove

19 december 2010

Vet ni om att det bara är 5 dagar kvar till julafton? och 5 dagar, dom går snabbt asså. Alla mina julklappar är redan klara och inslagna så det känns ganska bra faktiskt.

Idag har jag inte gjort ett jävla piss, bara legat i sängen och kollat en himla mycket TV, lite filmer osv. Skulle jag inte haft så jävla ont överallt hade jag tröttnat för länge sen men det är faktiskt ganska skönt, vill nu bara ta en dush och sen lägga mig och sova. Ganska konstigt med tanke på att jag sov as mycket inatt och bara legat hela dan, jaja så kan det bli, speciellt på söndagar :)

Såg nys la jonas eller vad det nu heter, ett sånt där pogram jag hade tyckt om när jag va liten. Men jag fattar fortfarande inte om dom verkligen spelar in sitt riktiga liv eller bara random grejer. Om det är riktigt så såg det iaf jävla kul ut hahah :) Nick jonas är fan en riktigt söting :)


söööndag

Är så galet seg som det bara går. Hade ju cup igår, det gick inte direkt bra och fick ta en hel del smällar, speciellt på knäet. Så just nu har jag fanimej ont i varenda kroppsdel men jag är nöjd. Förutom matchen mot aik, den sög från varje indevid. Menmen :)
Efter det så drog jag till Malin, vi klädde granen och julpyntade lite, självklart så flummade vi galet också, som vanligt liksom! Haha alltid lika kul :)

Nu hade jag tänkt plugga lite, har kollat på teen cribs, vill också ha värsta coola huset fast en del är ju verkligen överdivna .. Aja ska rulla nu.



biglove


Freeeeeeedag !!

Det är fucking fredag och vet ni vad jag har gjort ? Jag har damsugit, tvättat och tagit världens lääängsta dush. Rakade benen äckligt noga utifall jag skulle behöva tejpa fot och knä, lättare att dra bort sen då om man inte har massa hår. Hahah låter som jag har typ 7 dm hår på benen men aja whatever ;)

sitter just nu och kollar lite på tv, taggar till för imorgon också. Känner mig lite nervös men ändå taggad på något sätt, hoppas på att vi gör riktigt bra ifrån oss och att vi ger publiken en jävla show. Skulle vara galet nice, speciellt på hemmaplan ;)

nej nu ska jag glo nån film eller så.

biglove

skitdag

Denna dag har verkligen gått upp och ner, varit åt helvete och ibland rolig. ursh hatar egentligen sånna här dagar man vet ju inte om man ska skratta eller gråta(?) . Aja, dagarna blev inte riktigt som planerat men har just nu städat rummet iaf, ska strax måla naglarna och byta om till träning. Sen kanske jag får fin besök av Caamillush ikväll, LEEEEEEDIGA IMORGON ! :)

nej men ska lägga på ett kol och fixa klart allt nu :)


fotad och redigerad av Sandra :)

from me to you <3




humor


14 december 2010

Det är bara 10 dagar kvar tills julafton! Det gör mitt humör lite bättre, annars är jag just nu inte alls glad, tjejvecka gör inte saken bättre.. Allting känns bara så otroligt svartvitt just nu, så deprimerande.. Ska försöka muntra upp mig själv lite men först måste jag sjunka ännu lägre och städa -.-

to do list today & tomorrow & the day after that
- städa / måla naglarna
- middag
- möta Camilla
- sova borta

- Vakna
- Chill skoldag (måste lämna boken!)
- Städa / måla naglarna
- Middag
- Träning
- Dush
- OTH !

- Sova hur jävla länge jag vill !!
- Söka jobb


mitt liv dom närmaste dagarna, kul va? njae assåå inte riktigt hahah


weheartit

blev faktiskt lite inspererad på fotolektionen idag, bilderna kanske kommer upp nån dag snart :)

insperation

Försöker hitta lite insperation, känns nästan omöjligt..
Ska dusha sen bänka mig framför tyska boken


weheartit

biglove

13 december 2010

Jag har verkligen brist på insperation i detta dystra Sverige. Det är mörkt kallt och just nu stökigt. Oroar mig alldeles för mycket om allting hela tiden och har en hög med läxor som egentligen inte är stor men som känns otroligt tung.. Prov på tisdag och onsdag och uppsats(er) som ska in innan skolan slutar. Har en hel del svenska uppgifter att göra också ursh allting blir så stressigt vill bara gömma mig under täcket ett tag.

nej men ska verkligen försöka göra klart några läxor sen käka och ta en kall uppigande dush får se hur allting gåår.

biglove to u

Grenade <3


tyska proooooov

jani, rubriken säger väl aaaallt ?
sitter som en dåre och försöker få in all information. Skriver en text som jag ska memorera hahah kommer inte gå menmen, tanken finns ju där iaf :)

biglove

8 december 2010

Ska strax rulla iväg till träning.. damdamdamdam näääe skoja :) fast ska rulla till träning, sen ska jag plugga lite sen sova sen vakna och gå till skolan och börja 12.50 hahaha så jääävla awesome!

aja, ska väl sätta upp håret och sen rullish

biglove


7 december 2010

Jag skulle kunna säga förlåt för en dålig upptadering osv osv men jag skippar den delen. Har helt enkelt haft för mycket, på fysiskt och psykist. Ibland funkar det helt enkelt inte.
Har knarkat sönder Criminal Minds nu i flera dagar och igår när jag skulle sova så gick det fan nån utan för mitt rum :o menar inte mamma pappa eller chick, inte ens min syster tror jag. Det finns nog en logisk förklaring men min älskade vovve låg och sov bredvid mig i sängen och han reagerade inte ens, jag menar hundar har ju hur bra hörsel som helst? Sen sa/frågade jag mamma rakt ut i luften men fick inget svar, så sa det 3 gånger till, inget svar.. Låg då ist och funderade på olika sätt jag kunde dö på i just denna stunden och hur typ dom i Criminal Minds skulle säga och vad dom skulle tro skulle ha hänt, hahah snacka om att jag hade svårt att sova sen!!

Nej ursh, idag ska jag låta bli att kolla på Criminal Minds (lycka till?!) kan kolla lite Gossip Girl och Cougar Town istället, ska somna tidigt också, det är ju skola imorgon efter den här underbara långa helgen, helt sjukt skönt har det varit. Vad som är mindre skönt är Tyska prov på fredag.. bara sätta igång och plugga satan, det gör mig fan deprimerad. Fick G- på förra, första gången jag fått sämre än G (pluggis?) nej men ursh, nu vill jag helst bara fly hahah

Det blev ett ganska långt inlägg men försöker att städa, går inte överdrivet bra menmen det får bli som det blir. Måste iaf dammsuga fan dammråtterna börjar ta över hahah inte bra :)

biglove

Godnatt

Förlåt för en dålig upptadering ..
men assååå ingenting intressant händer, jag tänkte dusha nu, careface! :)
nej men seriöst, inget intressant haha

biglove


Godnatt

Har spenderat min kväll med Camilla, sen kollade jag lite Criminal Minds.. vi har en galet snygg grabb med där asså :)
nej men ska sova, godnatt folket!


RSS 2.0