sista november-dagen

Imorgon börjar december och det är då bara 24 dagar kvar till julafton och 31 dagar kvar till nästa år :) Det känns ganska bra faktiskt, och nästa vecka så är jag ledig Måndag Tisdag och veckan efter det så har jag typ 1 lektion per dag, värt som fan! :)
Håller på nyser öronen över mig och har inte alls mycket att göra, kanske plugga lite.. fast nä
haha nejmen fan ska göra nånting, dör av tristess fan!


horoskop (:

Veckan börjar med en hel del förvirring, sannolikt på grund av meningsskiljaktigheter
eller någon oförutsägbar utveckling som ägt rum i familjelivet. Du kan komma att
känna att du vill göra gemensam sak med en bror eller annan familjemedlem,
men sådana planer kan också lätt komma att alienera din partner och andra.
Det är mycket möjligt att dina idéer på sistone varit allt för vilda och orealistiska,
eller så har du slagit dina påsar ihop med människor som är alldeles för provocerande.
Hur som helst inträder en långt mer seriös och realistisk underton under veckan.
Innan du kan göra verkliga framsteg kommer du att behöva ta några steg tillbaka och
lägga olika planer på is. Tiden fram till jul handlar om att omvärdera saker från grunden

Mitt horoskop för kommande veckan, det känns inte som att jag har en jätte ljus vecka framför mig. Men det är bara att bita ihop lée och vara lycklig! har tråkigt just nu och försöker städa mitt rum, kom en bit så det är väl dags att fortsätta haha .

Tyler Ward - Pages of life


Måndag den 29onde

Idag fyller min gulliga lilla hund år, det firas med lite extra omsorg och godis!

Duktig som jag va idag så köttade jag upp på morgongen (eller försov mig) men jag stod ute i kylan i en kvart, det kanske inte låter så mycket men när man väntar på den där förbannade bussen som är försenad så blir det mycket, testa själva. Vi hade en lektion and that's it, gunnar va sjuk idag också så ingen Naturkunskap vilket gav en håltimme på ett antal timmar men vi snackade med vår engelska lärare. Känner nu att jag förklarar lite väl noggrant kanske, haha aja :)
Nu hade jag tänkt städa mitt rum och tvätta lite. Får se hur det går med det, men finns inte så mycket annat att göra, sovit i nån timme men är fortfarande gaalet trött ursh.
TRÄNING IMORGON TAAAGGA!






(inlägget som skulle vart)

yttetligare en söndag

ursh vad sega söndagar är, varje gång fattar verkligen inte ?
aja nu ska vi inte va sånna, känner mig ändå hyffsat nöjd och glad, speciellt när jag lyckas hålla dig ute ur mitt liv, jag blir liksom mer självsäker då.
Igår var jag och Malin i Kista Gallerian och tittade runt lite, det va väldigt fint där och dom hade bra urval i affärerna, det jobbiga va väl att det låg otroligt långt bort, 45 minuter tog det att åka dit, men det var nice ändå fan!
Direkt efter det så drog jag och träffa tjejerna, blev en härlig kväll med otroligt mycket skratt, älskar er tjejer!
Nu funderar jag faktiskt ganska starkt på att städa mitt rum eller kanske min systers, då får jag ju pengar och pengar är nåt man alltid behöver liksom :)

nej, men jag ska nog iaf göra nånting lite vettigare än det här :)


hemma en fredag..

... men jag bryr mig inte så jätte mycket. Har haft en trevlig men otroligt köttig dag så ärligt talat så orkar jag knappt röra mig ändå vill jag bara skratta och le? Det är knasigt det där, men känns ju ändå hyffsat bra liksom. Camilla är just nu påväg till statiol med johan sen ska hon rulla hemmåt och då kanske möta mig så då kan jag göra av med lite energi osv, ASBRA ! ;)

nepp, jag ska göra någonting lite vettigare än det här faaktiskt :)


pudding

-


believe in who you are


jag ser det snöa..

Har ni tänkt på att det snöat nonstopp i 3 dagar nu? Det är fan heeelt galet och det värsta är ju att man fryser ihjäl men det är bara typ 2-3 minus grader.. Känns som att den här vintern kommer att bli jobbig.
Just nu sitter jag och pluggar tyska som en jävla dåre, ska ha läst 2 kapitel tills imorgon och skriva upp 15 svåra ord/fraser. SEN så ska jag skriva en text om Miriam, ursh det här kommer gå åt heeelvete menmen, bara kötta på. Hade tänkt försöka bli klar innan maten men det blir nog svårt, efter ska jag kolla film med Malin, ursh vad allt blev stressat haha. Men får lösa det på nåt sätt ^^

nej läge å fortsätta

biglove

24 november 2010

ibland vill man bara sjunka genom jorden, sluta höra och koppla bort det runt omkring.
Jag förstod allvaret men ville inte inse, vill inte höra få mig sluta höra.

Tyler Ward

Sitter och lyssnar lite på Tyler Ward, tänkte fixa music to the iPod, får se hur det går tänkte även sova snart liksom :)
Tyler Ward är faktiskt helt okej måste jag säga, vissa covers är bättre än andra men så är det väl alltid ? :)
nej men ska försöka fixa det här så snabbt som möjligt, vill faktiskt sova

biglove



23 november 2010

Imorgon så är det exakt 1 månad kvar till julafton och det är fan inte mycket! Känns som att det va igår jag sa att det va 6 veckor kvar så vafan hände med dom senaste 2 veckorna ?
Men idag har det varit en chilldag, en kalldag också. Fotat.. ute inte det bästa men ändå helt okej liksom att den va så lång gjorde inte så mycket idag då snöstormen inte lockade en ut direkt . Hela skoldan slutade med att jag fick stå och vänta på bussen i typ 20-30 minuter inte okej! Tidigast som nu är jag uppvärmd igen, men en värmefilt, mysbyxor och favorit tjocktröjan så känns det lite bättre. Är helt ensam hemma och det är rätt mysigt med lite bra musik, varm choklad och vinden som susar utanför och gör att snön rör sig. Haha kom inte på orden märks det ? ;)
aja, Camilla ska rulla hit snart. Vi fick lite ångest när vi såg den där "flickvännen som fick utbrott och filmades i smyg" eftersom vi känner oss likadana på mornarna, illa som fan. Så hon kommer hit med nåra klädesplagg som jag kan låna, perfa!


Lifehouse <3

Städar och fixar, ni får ett inlägg ikväll. Sålänge får ni en låt.


HP maraton kompis!

Japp det stämmer, ska strax rulla iväg till Camilla och kolla en jäääävla massa film. Men först måste jag dusha, känner mig verkligen som ett jävla monster :o

biglove

OneTreeHill


17 November 2010

Har absolut ingenting att säga, är fortfarande sjuk så spenderar mina dagar i sängen framför en bra tv serie och en jävla massa filmer. Slingade mitt hår igår också, ska klippa mig imorgon :)


ny slingat


just nu

biglove

Sjukling här

ursh fy och blä vad jag mår dåligt! Varenda liten led i kroppen gör ont, även näsa, hals och öron. Det känns inte riktigt okej, är ju ledig imorgon och grejer. Aja, stannade hemma från skolan idag vilket betyder ingen träning varken idag eller imorgon vilket i sin tur suger. Är inte på det bästa humöret som ni kanske märker, ska kolla gossip girl och sova lite nu, ni kan få nåra otroligt söta bilder på min otroligt söta hund så länge :)





världens söstaste hund

söndag

söndagar är fan alltid sega, har absolut inget intressant att berätta.


tumblr

Skulle ha fixat håret idag, men det blev visst inte så bläää

trettonde november

Har ni tänkt på att det börjar närma sig jul ? Det är 5-6 veckor kvar nu bara. Ska börja handla julklappar när nästa studiebidrag kommer så det blir nog bra :)
Nej men ärligt talat så har jag inget intressant att berätta, förutom att JAG TRÄFFA CAMILLA IGÅR! och Alec såklart :) Vi tog det bara chill och prata en massa, det va så jäävla skönt äntligen är bruden hemma liksom och jääääävlar vad brun hon va! Helt sjukt! :) nej men förutom det så har jag inget intressant att berätta, längtar nu galet till sportlovet (eller veckan efter) för dååååå blire Teneriffa (stavning?) Så det kommer ju bli asnice, nej men ska städa, dusha sen dra. Heeidoooo :)



biglove

Det är fredag!

Ja rubriken säger allt och min dag har varit bra trotts att jag helt plötsligt fick ont i magen..
Men nu är jag arg låter helt jävla random men läste en sak och det bubblar inom mig, inte på ett bra sett, på ett sett som får mig tro att jag snart kommer brista och bli förbannad, ett sett som får mig undra. Det är bubblorna som stiger innan det börjar koka, så känner jag nu.

Allt jag någonsin gjort är att försöka ställa upp och vi känner väl likadant du och jag, jag hoppas inte att du läser för jag orkar inte ta diskussionen, inte när jag vet vad som händer. Men man kan inte säga något sånt och förvänta sig att inte få något tillbaks för jag har fan försökt och försökt och hållt tillbaka mina tårar för din skull. Så säg aldrig ingen, för jag vill inte vara ingen. Men jag antar att det är så att jag inte räcker till, jag räcker inte för dig och jag är ledsen för det. Men jag är bara människa och jag kan inte ge dig mycket mer utan att brista själv, jag är ledsen men så är läget. För tänk efter, vet du vad som försigår? Det kanske du gör men vet du hur jag känner om det? Har du faktiskt hört mig säga dom orden? Har du sprungit till mig och svikit alla andra?
Jag säger inte att svaret är nej på alla dessa frågor, jag bara undrar och ber dig tänka efter lite. För även om du inte menar illa och även om du just nu känner dig ensam så tar någon annan där ute åt sig av orden. Iaf jag, för jag råkar va den som bryr mig som har brytt mig och som ställer upp när ingen annan längre vill.

biglove

Camilla Ljungberg!

Vill bara tala om för alla här att om exakt 21 timmar så är Camilla på arlanda (vad mycket det lät som :S) aja, ska träffa henne på dirren asså! :) den jäveln har legat och latat sig på stranden i en hel vecka men nu ska hon få ett varmt (kallt) vällkomnande av Sverige och snön höhö :)
dags att sova..

 



några godingar
biglove


11 November 2010

Hejsan gott folk :)
är inte på lika bra humör idag och har absolut ingen blogg lust, känner mera hej jag har tråkigt så jag skriver om mitt liv haha stört.
nej men är faktiskt inte på humör och har en jävla massa plugg kvar -.-

biglove

10 november 2010

Hejsan hoppsan alla glada där ute! :)
Jag är på rätt bra idag faktiskt, slapp språket pga att min lärare skulle på studiebesök och de gjorde nog hela min dag. Fick även tillbaka mitt matte b prov, G+ ( en poäng ifrån vg med 3 slarvfel ) Kunde fått VG, PÅ MATTE B FATTA DEN LIKSOM ?! ;)
aja som sagt är lite glad idag, har även lagt ut min peak jacka på blocket, gå dit och kolla! haha reklam?

aja nu ska jag rulla, fixa tvätten städa och sen trääääning lovely!


kul att hunden kommer och lägger sig på jackan när man försöker fota den, haha söt vovve :)

Godnatt Världen

Återigen så är klockan alldeles för mycket, borde sovit för 1 timme sen tycker man ju men nej sitter uppe. Dricker lite gott tee sådära och ska strax sooooova. Har sovmorgon imorgon så får sova enda fram tills 8 det blir nog asnice !
Nej men godnatt världen


langar en gammal bild - saknar den tiden

9 november 2010

Vilket jävla väder Sverige har! (ja jag tänker också kommentera det) Vill inte ens röra mig från sängen men jag har massvis att göra! Speicellt en massa plugg, måste läsa min jävla tyska bok men fattar nada så måste sitta och skriva in allting på googel translate och sen försöka förstå lite mer. Men googel translate är inte direkt jääätte bra om man säger så, meningarna blir helt sjuka ;)
Aja nog om det, skulle egentligen haft träning, men det är bara kolla ut och förstå varför den blev inställd. Så nu ska jag ägna min tid åt plugg och städning (hur kom jag tillbaka till det här ämnet?)
Aja SKITSAMMA!!
Mitt liv handlar om tråkigheter just nu, så ni får en random bild istället så hörs vi sen! :)


kyligt

Ska strax rulla iväg och möta Felicia :) efter det blir det väl plugg trotts att jag verkligen, verkligen inte vill. Men har läxa tills imorgon, tror tom att jag har prov (?) aja det får gå som det går vafan palla liksom!

nej men ska klä på mig och rulla

biglove


Måndag med skola




'söta morgonbilder'

8 november 2010

ursh fy och blä. Skulle vilja säga att jag är sjuuukt trött men är ganska pigg med tanke på att jag sovit enbart 3 timmar inatt. Låg uppe och kollade på Will & Grace till typ 3.15, sen gick jag upp 07.30 så det blev visst en 4 timmar. Skulle dock ha gått up 6.30 så det skulle varit 3 timmar. Haha aja whatever :)
Ska strax rulla till skolan, eller om 1 timme, haha mamma hämtar och skjutsar mig, as sköönt!

aja jag ska väl försöka göra nånting vettigt som att kanske ögna igenom min engelskabok, läste hela igår fattar inte riktigt vart de ville komma menmen :)

biglove

LOVE


weheartit


Söndasångest!

precis som rubriken berättar så är söndagsångesten här, jag måste plugga, träna och hinna med en massa annat. Det är inte okeej tiden räcker ju inte till, sjutton också!
Jaja, jag vaknade för inte så länge sen, va uppe till 6 igår inte det smartaste direkt med tanke på att jag imorgon ska upp 6.30 haha FYFAN!
Har just nu lite brist på insperitation, ska försöka hitta det nånstans här, men först plugg, träning och rumstädning :)

biglove

omgjort

Gjort om lite på bloggen, känner mig ganska nöjd men nu är klockan fan snart 6..
ska slänga i en maskin tvätt och sen sova. Funderar på att gå upp i hyffsad tid och försöka fota lite i det fina höst vädret, det blir nog bra ska ni se :) på tala om fint så va vi på skogskyrkogården idag, det var galet fint! Tankarna vandrade till gammelmormor och gammelfarmor men även farfar och familjen. Kände mig lyckligt lottad som slapp sörja och tända ett ljus för dem ikväll.

biglove

6 november 2010

Jag trodde det skulle bli annorlunda
efter alla gånger jag sprungit till dig..
vart är du?


Måndag utan skola

Min träningsvärk dödar mig och jag kan knappt röra mig, låren är heeelt döda men jag lider inte, jag njuter som baara den! Det ska bli så skönt att börja igen, min kärlek till fotbollen är oändlig trotts att det innebär en massa fys osv. Är dock lite rädd för morgondagens träning, hur ska det gå egentligen ? ;)
aja, nu ska jag städa och sen kanske ta en promenad med hunden och kameran. Får se :)

biglove

RSS 2.0