dagens citat

Love is like the wind, you can't see it, but you can feel it


internet och blogg.se ?

allting går galet segt just nu och jag orkar verkligen inte.
Fick ungefär 2 timmar sömn inatt så nu ska jag plugga lite idrott-styrka och sen krypa till sängs, myyys


  fin bild!

det är måndag

och jag har gjort en del saker idag faktiskt =) det är såhär att jag har shoppat lite julklappar, 5styckna närmare bestämt, eller asså till 5 personer. Så nu har jag kvar; syster, hund (SÅKLART!), Camilla och Annlo :)
men det blir nog alldeles utmärkt! Jag ska ta och slå in mammas present så bilder det får ni senare, hehe

godnatt

Tänkte bara säga godnatt, jag ska ta en kopp te och sedan krypa ner i sängen med en bra film. så ha en skön natt allihopa!


lite gammal, menmen..

demi lovato


alla

Vi alla vill ha allt. Vi vill ha, pengarna, stilen, kunskapen, lyckan, vänskapen och kärleken. Men vet ni vad, allting finns där, under ytan. Se djupare och släpp taget. För det kanske inte är världen som har vänt ryggen åt dig, utan du som vänt ryggen åt världen. För ingenting är bra nog och aldrig är vi nöjda. Vi vill ständigt fortsätta söka, söka efter det dära rätta som ska finnas där någonsant. Men vet ni vad? ni håller det i händerna, ni har allt det där. Det handlar bara om att se och tro på det. Tro på dig själv och allt runt omkring dig. Du kanske inte alltid kommer se lyckan, men den finns där och väntar på att du, just du ska uppleva den.

städning på g

Märkte att mitt rum såg ut som, jag vet inte vad hehe. Förjävligt va det iallfall så nu har jag ängnat några timmar åt städning, ganska härligt. Är inte helt klar än men det börjar se bättre ut! och julstjärnan är uppe, myyys! bara jag som längtar till julen just nu?
Tänk er vad mysigt det är med snön som lyser upp denna dystra tillvaro, och kylan som slår emot en när man går ut. När man kommer hem sen är njuter man galet mycket av värmen och tar en varm kopp te eller oboy, UNDERBART!


ser ju galet mysigt ut!

lalala

Life is too short to wake up in the morning with regrets.
Love the people who treat you right, forget about the ones who don't..
and believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it.
Nobody said that it'd be easy.
They just promised it would be worth it!


första advent (?)

jo men gott folk, idag är det första andvent! och jag har absolut ingenting för mig, ska städa i ordning hela rummet och sen plugga.. Härlig söndag, eller inte. Men har ju 2prov och ett läxförhör den hära veckan, så det är väl bara sätt igång eller?
och imorgon blir det shopping! ska handla julklappar och lite saker till mig själv såklart, känns som att garderoben börjar bli lite små tunn hehe.. Ett par svarta jeans ska jag handla, även fast min låda med jeans i är helt trasig för att jag har för många, haha =)

här har vi två som har bra stil, tycker jag iallfall


Mary-Kate olsen och

Ashley olsen


CAMILLLLAS PLACE

rubiken säger allt!
nu ska jag vara social hehe :)


lööördag

förlåt att det inte blivit någon uppdatering!
igår var jag iallfall och såg new moon, den var galet braaaa!!
jag älskar den stenhårt och funderar på att läsa böckerna igen hehe :)
efter det så var det kö från stan, vilket sög. Typ brunnit i medis och signalfel i slussen? inte speciellt kul..
aja klev av i tallkrogen och gick till resturang bella där jag pappa och christina åt en middag, sen drog jag hem till älskling och hade fredagsmys!
nu ska jag ta ett långt skönt bad hehe, pussar!


godnatt

Ja gott folk, jag ska strax ta och sova tror jag, trotts att jag har studiedag imorgon(?) är galet trött efter träningen så det får va, plus att älskling kommer hit runt elva imorgon så skulle vilja ha tolv timmars sömn..
Tänkte köra ett test också (ska börja ta mer bilder)

- Vad har du på dig när du sover?  underkläder, inte bh . och ibland en t-shirt
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)   halvt på mage hehe
- Hur många kuddar har du i sängen?   fyra styckna, har rensat förut var det sju (a)
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?   nej inte så ofta
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång?  haha ja, det är läskigt!


imorgon blir det NEW MOON!

brooke till peyton i OTH

" Well, then hopefully you have a friend who's gonna to tell you that life kicks you around sometimes. It scares you and it beats you up. But...there's a day when you realize that you're not just a survivor, you're a warrior. You're tougher than anything it throws your way.
And you are, Peyton...you are. "


tooorsdag

Heeejsan gott folk..
jag har nästan nyss kommit hem, eller okej för en halvtimme sen (a)
skoldagen gick rätt så segt faktiskt, men det va helt okej endå, tobias (lärare i estetisk verksamhet) hade med sig sin 3åriga sån idag som va gaaalet gullig!
och sista lektionen var idortt, kul men inte chill direkt haha. Stefan tar det inte lugnt han (vår idrottslärare)
menmen, ska ta det lugnt och byta om till träning nu =)


godnatt..

Ska inte sova riktigt än, men det här blir nog sista inlägget för idag. Sitter och lyssnar på Sara Löfgren och får gaaalet mycket flashbacks, det är faktiskt sjukt men mysigt på något sätt. Nej nu ska jag fixa musik till iPoden !


hehe..

.. måste bara påstå att från min lilla lista igår så blev 1 sak gjort xD
Nu ska jag strax ut och möta Camilla och Linnea, har inte städat rummet men har åtminstone fixat naglarna, lite duktig! =)

citat en onsdagskväll

Talar du sanning slipper du ha ett bra minne


onsdag

åherregud vilken dag! Nästan så att jag har träningsvärk i magen pga att jag garvat så himla mycket, klockren dag haha! Däremot så va engelska provet i slutet av skoldagen inte kul, gick åt helvete så jag lämnade in och sprang till bussen istället hehe.. 
Nu håller jag på att fixa naglarna, eller har iallfall tagit bort nagelacket och filat ner dom, ska strax börja städa i ordning rummet, känns som en bra grej att göra. Senare ikväll så blir det utgång solklart! och imorgon är det träning, jodå livet rullar på i en härlig takt!


är man onormal så är man HAHA!

bob marley

" You may not be her first, her last, or her only. she loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there. " - Bob Marley


att göra

Har en massa att göra denna dag men en så länge har jag bara setat på mitt arsle och inte gjort nånting.. hmm detta är iallfall vad jag måste hinna med nu..

- skicka in svenska läxan (!)
- maila ingrid angående matchtröja
- göra tyska & matte läxan
- prata med Camilla och därefter kanske beställa biljetter till New Moon!

dags att sätta igån ;)


bjuder på den haha

Dagen har..

.. varit otroligt seg. Somnade såklart efter skolan men det var väl ganska okej med tanke på att jag slutade halv två, jag sov iallafall inte bort halva kvällen hehe. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra så bestämde mig för att göra ett collage av lite saker jag önskar mig till jul, det mesta kommer från H&M men även bikbok och den gåra tröjan är från gina tricot


!

Grief is like the ocean; it's deep and dark and bigger than all of us.
And pain is like a thief in the night.
Quiet. Persistent. Unfair.
Diminished by time and faith and love


Hej bloggen..

.. idag är det lite utav en seg dag så det ska faktiskt bli skönt med ett träningspass. Det är däremot första gången inomhus så vi får se hur det gåår (!!!) Jag måste bara sätta upp håret sen är jag så gott som klar, har med mig astma sprayen idag och vilket underlättar för konditionen idag hehe.
nej nu ska jag göra mig klar, får se om jag orkar skriva senare ikväll puss på er!


söndag

Jag ska iväg och möta Camilla nu en liten stund, och ikväll ere träning men det är nog allt jag hinner skriva nu för ska rusa iväg nu hehe. Skriver senare! :)


!

I’m standing by your pillbox trying to catch the news
whatever that comes up I know I'm about to lose
you keep screaming but I just slip away
slit my heart out instead of finding a better thing to say
cause I’m numb I cant feel the pain
I just don’t have a better thing to say.


Lördag

Heeej sötnosar!

Jag sitter just nu i mitt rum och dör av uttråkheten .. Men ska strax sätta på mig en ansiktsmask sen in i dushen sen ska jag fanimej ut, första gången på länge det inte är regn ute också och det gillar vi!
Skulle egentligen ha gått på bio med Camilla idag, men eftersom hon ligger hemma och är sjuk så blev det inställt, förhoppningsvis blir det inom en snar framtid med tanke på att det är new moon vi ska se =)
Ikväll så ska jag iallafall träffa älskling, tror jag(?)
menmen nu ska jag väl ta och göra mig i ordning!


Gammla klassen hehe =)

yeah

your life experiences make you a better person


19/11 2009

Det blev inget inlägg igår. Förlåt för den!
Men nu har jag iallafall precis kommit hem från träningen med märsta, det gick hyffsat bra , inte lika bra som jag hoppades däremot.
Nu ska jag ta och plugga och sedan försöka sova, är helt galet trött men det är väl bara skönt för det betyder ju att jag kan komma upp i tid imorgon och slippa stressa hehe. Men jag ska ta och sätta saker och ting i verk nu, orkar inte slöa mera :)


i helgen blir det new moon!

Jag är..

.. glad att jag har de vänner som jag har. Jag tvivlar, inte lite heller utan alldeles för mycket. Men jag vet inte vad jag kan göra åt det? Men jag är stolt över att vara eran vän och jag är stolt när ni lyckas, det är allt jag vill ha sagt.. Jag kanske inte är stolt över mig själv, men jag har åtminstonde er.

Tisdag 17/11

Allt jag säger är att jag är galet glad att jag är ledig imorgon..

Life is what you make it..


Måndag

Hej bloggen!

Det var ett tag sen, men sånt är livet vetni !
Idag var det iallfall skola, var galet otaggad men glad att jag gick endå. För vi hade faktiskt rätt kul idag =) På mdp så gick vi till fotostudion och fotograferade, märkte efteråt att jag mest tar kort , men det är lika kul det!
Efter jag kom hem från skolan så har jag städat och möblerat om, är ganska nöjd, får se om jag behåller det såhära eller går tillbaka till det ursprungliga. Jag håller iallfall på att städa och byta lakan osv, det känns skönt men har ont i varenda kroppsdel just nu haha!
Jaja , ska återgå här får ni lite bilder från fotostudion =)




det skulle vara en tjejbild(?)


HEHE! *stolt fotograf*


HAHAHA, *stolt fotograf* igen ;)

yey

Learn from yesterday
Live for today
Hope for tomorrow


Lördag

Hej Bloggen!
Jag sitter just nu och skriver med 2 händer.. Det gör lite små ont men det fungerar. Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen och har sen dess bara legat i sängen, galet skönt måste jag säga.
Nej men nu ska jag upp och käka frukost , är vrååålhungrig!
Måste även plugga (på en lördag?) känns mindre bra.. men så kan det gå i vissa lägen hehe :)

bilder från igår får ni när jag fått dom från vänner =)

...

cellebrate your smallest accomplishments


091113

Fredag den 13.. fast jag har redan haft lite tur =)
jaja, förlåt att det inte blev något inlägg igår, men tog sprutan igår morse innan skolan och när jag va hemma krampade det som bara satan, ville bara sova och det va precis vad jag gjorde. Somnade typ på direkten och imorse vaknade jag och den största smärtan och krampningen har försvunnit, wihoo!!
Nu ska jag strax dra mig iväg till skolan, det känns lite små bra. Förutom att jag inte kunde göra en enda läxa igår och jag har 3stycken till idag, ingen är gjord.. Men får göra dom under lunchen och 1 på eftermiddagen och skicka in, det blir så bra sååå!
Jamen ska strax dra mig iväg, min outfit idag är ett par mjukisar och en t-shirt lite små slappigt sådär men kan inte ta på mig så mycket annat, hehe .


bild från förra året..

...

As we strain to grasp the things we desire,
the things we think will make our lives better:
money, popularity, fame... we ignore what truly matters,
the simple things, like friendship, family, love.
The things we probably already had.


flum på..

riktig hög nivå. och kul det var det! Jag har nog flummat hela dagen idag! Har fått kommentaren "Vart hittade vi dig egentligen?" två gånger idag. Vet inte om jag ska se det som någonting positivt eller inte? =)
På fredag har jag en massa saker att göra, är helt dubbel bokad och mår inte bra utav det! Men nej, imorgon har jag sovmorgon men ska endå upp i tid och ta vaccin mot svinet.. Vad gör man inte för att slippa? :)

Nu ska jag in i dushen och sen göra klart svenskan typ..


Finaste bilden!


Onsdaaaag

Hej bloggen!

Idag hade vi prov i skolan, det gick hyffsat bra faktiskt, är lite glad över att läxorna är över. Sen gick jag på tyskan och lyckan försvann. Ska nu göra iordning min svenska och sen är det tyska som gäller =)


Städ & plugg..

.. japp det är mitt tråkiga liv just idag. Har ju so prov imorgon så det är bara att läsa på som en galning, trotts att jag ny lyckats somna två gånger så fort jag öppnat boken, hmm mindre bra!
Jaja , ska ta och sätta igång nu =)


091109


Måndag


“When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll out of bed and down on your knees
And for a moment you can hardly breath"


Söndag

Hej Bloggen!
Nu ska jag strax göra mig i ordning för ska iväg på middag hos mormor och morfar i deras "nya lägenhet" den är inte ny längre, bara jag som inte hittat dit ännu, inte bra. Men nu blir det äntligen av så jag måste fixa till mig lite grann. Ska även försöka städa i ordning rummet lite smått, får städa noggranare ikväll hehe ..
Sitter just nu och bombar med Lifehouses alla låtar och Justin Nozuka - Mr. Therapy Man.
Otroligt bra låtar, har även precis kollat på män som hatar kvinnor en grym film måste jag säga, diggar bruden som fan!
Jaja ska väl börja fixa, ska strax åka. PUSSAR!


Lördag

Det blev inget inlägg igår så förlåt för den!
Men hade iallafall skit kul i skolan, länge sen jag garvade så otroligt mycke så otroligt länge haha. Men trotts det så drog jag mig hem för huvudvärken, och mådde inte bättre senare på kvällen direkt men gick iallfall till hörnet en stund med mina vänner sen bar det av hemmåt och efter ett tag så kom älskling. Kanske itne låter som roligaste fredagen men jag hade faktiskt skit kul!
och idag mår jag inte direkt bättre men AIK vann vilket gjorde att mitt humör åkte upp!! och nu ska jag strax iväg på bowling, kul!
Jaja, bilder får ni väl senare haha

PUSSAR!

TORSDAG

Hej bloggen!

Det blev ingenting igår, för mycket pluggande. Hade ju två "prov" idag och det gick faktiskt bra! =)
nu gör jag absolut ingenting förutom att känna mig galet sjuk.. mindre kul må jag säga! men ska dra mig till skolan imorgon iallfall, får se om jag går hem under dagen eller om jag står ut .

Ska fixa lite små grejor nu PUSSAR!


läxor

Sitter här och försöker verkligen att plugga, men det går åt helvete dåligt! Känns som att jag börjar bli sjuk också vilket inte heller känns så himla bra, har inte tid med sjukdom just nu. Märkte även att jag gått från mvg till g i svenska, jag menar kom igen. Jag kan grymt mycket bättre än så och det vet jag!
nej nu fan ska jag ta tag i pluggandet, ska fixa mina betyg till toppen!

Vi hörs imorgon kära få läsare =)


jag för stunden

Tisdag

Jag vet att det är dåligt med bara ett inlägg om dagen, men det är så det får bli just nu.
Idag har jag varit i skolan som vanligt och det har både varit kul och tråkigt, fick ju iallfall sova ordentligt inatt och förhoppningsvis gör jag det inatt igen.

Igår så var jag och camilla på en provträning, ska prata med mina tränare senare idag.. Kommer bli grymt läskigt men jag måste och har kännt suget efter nytt och nu när det väl kommer så känns det som att jag vill banga ur, men jag säger då det. Alrdig i livet! har ju Camilla med mig och det kommer att bli grymt kul!!



=


Måndag

Det blev inte mycket sömn inatt direkt. Kändes som att jag precis han blunda sen ringde väckarklockan, aldrig kul. Men jag hoppade upp ur sängen och sprang upp för trappan för att inte lägga mig på sängen igen och somna om haha. Skolan var seg men den gick riktigt bra faktiskt trotts så lite sömn.. Fick tillbaka mitt mediakommunikations prov så gör lite kompliteringar nu, är faktiskt klar och ska börja med projekt utvärderingen nu. Det blir nog bra. Men först MAT!


Söndag

Det är söndag och ångesten är nästan på topp. Upp tidigt imorgon, ursh.. och med tanke på att jag somnade 07.29 idag så känns det lite underligt att precis den tiden imorgon så ska jag sitta på min tunnelbana som tar mig till gullmarsplan där jag byter till en buss som går till tyresö gymnasium. hmpf orkar inte !
Men det är bara att bita ihop. har iallfall börjat läsa ordentligt på min svenska bok och tänkte börja med projekt arbetet nu också, men funderar på att göra det imorgon istället och bara njuta av min sista kväll.. hm tufft val? =)
Men nu ska jag göra någonting vettigt, som att tex läsa boken eller så



PUSSAR!

LIVET

Jag vet att jag skriver lite dåligt nu för tiden. Det ska bli ändring, känner bara att jag måste få ordning på livet nu. Under senaste tiden har det varit ganska mycket och jag är stressad hela tiden. Men det ska lösa sig nu.. Får se hur allting blir, kan inte säga någonting nu i förskott då blir det aldrig gjort, iallfall inte för mig. Någon som känner igen sig? =)


Mamma Syster och Jag i blugarien

RSS 2.0