Städa

får ångest över att det redan är fredag. Lovet gick alldeles för snabbt, men min dag har varit bra och mysig så är nöjd. Ska städa nuinnan sara och Camilla kommer hit för att mysa lite =)

vilsen

har ni någon gång kännt er otroligt vilsen?
det har iallfall jag, eller jag gör det. Enda sen jag var liten har jag velat göra nånting storslaget, uppleva någonting helt otroligt. Men alla runt omkring mig vill bara ha normala liv, leva som en normal tonåring. Men jag vill inte, jag går ständigt runt och oroar mig, tror att jag valt fel. Tänker: tänk om, det finns en massa saker jag vill göra här i livet, en del saker är försent, en del valde jag bort. En del saker finns det fortfarande chans till , men jag sitter här på mitt lata arsle och gör absolut ingenting åt saken. Jag vill ha bra självförtroende, vara en stark och egen individ. Men allt jag är , är vilsen helt borta och inte har jag en aning om vart jag är på väg eller vad jag håller på med.
Så jag håller fast vid allt som känns säkert, allt som är precis som det ska vara. Jag håller fast vid det livrädd för att testa på nya saker.. Livrädd för omvärlden sitter jag här på mitt arsle och gör ingenting när jag vill göra allting..

Torsdag

Jag ska strax iväg till farsta med Camilla och kanske Sara. Det blir nog nice ska ni se =)
Iallafall, igår så låg jag fram till klockan 3 och kollade på 3 favorit program. Nämligen gossip girl, one tree hill och greys anatomy. Älskar dom 3 serierna!
aja, sen hände det mer grejer som får mig att tvivla på mig själv, på oss och på kärleken. Jag vet inte längre vad jag ska ta mig till, envis och jävlig som jag är..
Hjälp mig någon att hitta en lösning?

Nu ska jag börja rulla iallafall =)

jag och Camilla


Onsdag

Idag är det onsdag och jag vill åka till farsta.. Men får se hur det blir med det.. Det får väl ta och bli imorgon eller så, imorgon ska jag fanimej tvinga min syster att klippa mig, jag villvillvill!
jaja, har ingenting intressant att berätta.. Men vi hörs senare gott folk!!


det går inte ladda upp bilder -.-

dumhetstest

Dumhets-testet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(  ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
(  ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(x) du har sprungit in i ett träd
(  ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(  ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(  ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
(  ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen´
Summa: 17

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 17


Tisdag

Godmorgon bloggen!
igår var det lite av en chilldag. Skulle ju haft träning med det blev inte av(?) så va ute med vännerna istället. Idag funderar jag på att gå ner och sola lite kanske.. eller träna lite på cykeln vi har stående här hemma. Känner att jag måste bli av med lite fett asså ;)
Min syster rolig som hon är sitter fast på en båt .. Hon skulle byta båt med gjorde inte det haha. Så hon kommer hem imorgon då blir det klippning som gäller! =)

nu ska jag ta och sätta saker och ting i verk, PUSS!

Måndag

God morgon gott folk!
jag kom hem för ett tag sen och ska strax kolla på ett par filmer. sov hos älskling inatt och han gick tidigt, men det var längesen jag fick en sån härlig sömn! och på vägen hem så mådde jag galet bra, jag vet inte varför men mitt humör va på topp i den friska kylan med bra musik i öronen!



" Well, then hopefully you have a friend who's gonna to tell you that life kicks you around sometimes. It scares you and it beats you up. But...there's a day when you realize that you're not just a survivor, you're a warrior. You're tougher than anything it throws your way. And you are, Peyton...you are. " - brooke davis i one tree hill


städning

Ja herregud. Nu har jag städat i snart två timmar.. och är ännu inte klar?! Herregud, hur mycket kan man stöka ner mitt lilla rum egentligen? det funkar ju inte!
aja efter denna städning så ska jag ta en dush och sen ska jag troligen hem till min älskling föratt kanske sova dära =) Men först blire pizza till middag!!!

jaja nu ska jag fortsätta städa, bli nog ingen klippning idag heller eftersom systern min är bakis ;)


såhär vill jag klippa mig!

Söndag

Hej Bloggen!
det var ett tag sen, men man kan ju inte alltid sitta fastkistrad vid datan, eller vad säger ni?
Jag har iallfall fått reda på att en viss person ska jag aldrig mer prata med. Jag orkar inte ta emot skiten jag får tillbaka, det är inte okej helt enkelt..
Idag så ska jag iallafall klippa mig :) men det blir ingen lugg, kanske senare eller så haha ja jag vet jag är alldeles för feg men jag älskar att ha långt hår. Ska däremot toppa det idag och klippa etapper, yey!
Sen ska jag kanske få lite läxor gjorde, hmpf inte okej det heller!

jaja, ska träffa Annlouice sen också, vi ska fuska lite med färgen asså ;)


16.49

Hej igen.
Nu har jag städat mitt rum och mött allis så det är bara pluggandet kvar. Jag orkar verkligen inte men känner ett stort behov av att jag måste.. Har börjat lite på zita uppgiften, bläää.

Här får ni en liten bild under tiden iallfall =)

tycker hon är galet snygg måste jag säga

Tisdag 13.25

Nu skulle jag egentligen slutat. Men jag vaknade imorse med en dundrande huvudvärk, jag gick upp och tänkte ta en huvudvärkstablett men för varje steg jag tog så gjorde det bara ondare så pappa sjukanmälde mig och jag gick och la mig igen.
Jag har nu städat mitt rum, lite grann. Ska fortsätta med det, damsuga och vädra. Hela köret fåre bli. Sen ska jag sätta igång att plugga, ska göra en uppgift om föreläsningen vi va på i fredags, läsa på om kondition och kost. och även plugga engelska glosor + övningar jag missat. Läsa svenska boken, göra några matte tal. Sen måste jag skriva en utvärdering om projekt veckan. Så jag har en hel del att göra kan man säga!
Ska även träffa allis när hon slutat för att snacka lite och senare ikväll blir det till att träffa älskling.. Får se hur allt det här slutar
Men nu msåte jag fortsätta, pussar!

Söndag

Hej alla söta !
Jag har precis dushat och nu lyssnar jag på the voice och fyller i min träningsdagbok vi fått från idrotten. Ska strax fortsätta plugga lite matte, ty och engelska. Inga jätte roliga ämnen precis, men jag antar att det behövs!
Imorgon är det skola igen, är inte speciellt taggad helgen försvann alldeles för fort! Men ska hålla ut den här veckan, sen är det ju lov FFS! och ett plus i kanten är att jag slutar en timme tidigare imorgon, WIHO!!

Sen händer det även en grymt rolig grej imorgon som jag är 100% taggad på!! är lycklig just nu! =)


snart smäller det! ;)

Städning

Nu har jag käkat frukost och vilat en liten stund så nu gäller det att ta tag i städningen! ursh säger jag bara! och efter det blir det till att plugga.. gud så glad jag är att jag slutar en timme tidigare imorgon!
inte långt kvar sen är det lov föfan!


GodMorgon bloggen!

Jag vaknade för ungefär en timme sen och ska strax käka frukost. Det är ett under att jag itne hunnit blivit grinig än, för det är jag utan mat: grinig! hehe =)
Idag ska jag iallafall städa klart rummet, sen ska jag försöka få men mig min bakis-syster till stan, kommer det gå tror ni? Det tror nog inte jag haha ..
Men vi hörs efter frukosten gott folk!


Lördag

Nej ursh detta har varit en otroligt jävla seg lördag, men den har endå varit riktigt skön med tanke på att jag efter veckan varit otroligt seg! Det har varit skönt att vila ut ordentligt och flumma runt lite grann haha =)
Kanske itne har berättat det för er kära läsare men nu är det såhär att jag och min kära vän Camilla Ljungberg troligen ska byta lag. Nu i veckan så mejlade vi en tränare och fick sedan svar så vi ska provträna i veckan, är galet nervös inför det! och inför att prata med mina egna tränare, gaaaah !
Men men, det löser sig nog tillslut. Nu(?) ska jag ta och städa i ordning mitt rum sen sova, eller film det får jag se höhö



Hittade ingen bild på mig & Camilla dom ligger på den andra datan så ni får en till lite craxy bild ;)

Jag just nu


blablabla

Skulle egentligen skriva igår men då kom precis Camilla, Rebecka och Sara hit för att kolla film =) vi hade det ganska mysigt och sen drog vi oss vidare, jag gick hem till älskling och sov där så nu har jag precis kommit hem för en stund sen.. Ikväll blir det grekiskt som gäller, riktigt mumsigt!!
aja ska ta och städa lite nu

jag vill klippa lugg!

ps. you should know what you've done

-

Ta en kniv, tryck in den i min bröstkorg. Dra 3centimeter åt höger och 1centimeter åt vänster.
Slit sedan ut mitt hjärta med dina bara händer, lägg det på marken och stampa/hoppa på det.
Lägg sedan tillbaka det. För vet du vad?
Det hade gjort mindre ont..

lallala

Jag har lite smått tråkigt så ligger och funderar ut vad jag ska köpa, det var kul till en början men nu börjar listan bli lite väl lång =(

*Skor - ett par nya uggs och ett par tyg från H&M
*Huvtröja - nästan ett måste dessa kyliga dagar
*Jeanstight - ett par svarta!
*Hudkräm - som sagt, kylan dödar min hud
*Liten väska - passar bra att typ ha under vinterjackan när man tagit av den
*Höst/vår Jacka - en varm (inte för varm) jacka, kommer aldrig hitta!
*Fliströja - så skönt att mysa ner i på vintern
*Mappar - till skolan, måste ha någonstans att spara alla dessa papper  -.-

Det är väl typ det jag kommit fram till hittils ..
Känns inge bra det här =(


Torsdag

Har nästan inte skrivit på en vecka, det är inte speciellt bra. Men ska komma igång lite igen, händer liksom inte så mycket just nu så känns rätt segt att skriva =)
Har iallafall varit i skolan idag, hade skit kul på matten då talen inte ville som jag haha , Sandra och jag blir nu kallade skrattarn och garvarn , hehe.
Efter skolan så kom älskling förbi sen på kvällen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt med te, ansiktsmask och hårinpackning , mysigt värre! nu ska jag bara smörja in mig, blir så galet torr av denna kyla, är det bara jag som får så?


langar en söt bild på Rihanna, funderar på att klippa lugg, vad säger ni?

Lördag

Lite dålig upptadering =)
men jag har iallafall precis städat, ska byta lakan dusha och sen åka hem till Linnea och kolla film med brudarna, kul!

Ni får upptadering om gårdagen ikväll PUSS!

Tooorsdag!

Hejhopp! det är bara två dagar kvar sen är det heeeelg wiho! På fredag ska jag till en tjejkompis på middag för att fira två kompisar, det ska bli galet kul. Och senare idag så bär det av till frisören(syster) kommer bli spännande! aja nu måste jag strax rulla iväg till bussen, men ni får en liten bild på Megan Fox :)

hepp, det ville sig inte -.-

tråkigt liv?

lalalalalala. Jag har absolut ingenting att skriva, träningen gick väl hyffsat trotts  vinden och allting. Jag amanda och jessica var lite flummiga av oss, höhö =)

Tisdag

Hej kära läsare, jag har precis kommit hem. Eller iallafall för en stund sen. Idag fick vi hyffsat mycket gjort på projektarbetet vilket känns ganska skönt faktiskt! Känns som att den hära veckan kommer bli rätt chill (peppar peppar ta i trä). Imorse var det däremot kaos, hatar att stressa runt på morgonen -.-
menmen, nu ska jag ta och få i mig någonting i magen och ikväll blir det träning, kulkul !

Tisdag

Jag måste skynda mig till bussen!
vi hörs iikväll bloggen!!


Ipod laddning

Jag är gaaaaalet trött och försöker hålla ut medans min ipod laddar.. imorgon ska jag upp kvart över sju, det känns alldeles för tidigt! som tur är så har jag ju inga vanliga lektioner men samtidigt hade det varit skönt för då hade jag slutat halv två imorgon .. menmen antar att det bara är att bita ihop. aja nu går det galet segt för mig, vi hörs imorgon gott folk!


lalala


Gårdagens typ..                                      beccs är stolt över en rentvättad spegel


Måndag

Hejsan hoppsan!
Idag hade vi ju första dagen på projektveckan! Kom tid vid tjugo i tio hittade min klass och vi snackade lite innan vi satte oss i aulan. Där började en liten film snutt om makt, sedan hade en tjej föreläsning om makten man har om sig själv, glömt nästan allt hon sa men det var väl lite halv interessant.. Sedan var det redan lunch, äckel mat som vanligt och fotbollsspelet som vanligt haha .
Vid tolv så var vi i aulan igen, då började en annan tjej med en föreläsning om makt och ärligt talat, JAG DOG! Tror nog fan att hon slog rekord i att säga makt så många gånger som möjligt i en enda mening. Snacka om att jag (+alla andra) har blivit hjärntvättad, fan det enda som finns i mitt huvud är makt -.- Sen blev vi iallafall indelade i grupper och min var faktiskt helt okej, va lite orolig innan (brukar ha otur) men allt var chill och vi kom på 3 saker att göra under veckan(orkar inte förklara utförligt) Sen fick vi sluta, WIHO!

aja iallfall när jag och annlo satt på 172:an så höll jag på garva ihjäl mig, minsta lilla som hände och jag asgarvade, och mycket hände också. Dels så var nästan hela bussen tom men någon äcklig gubbe sätter sig bredvid en hyffsat ung brud(?) jag garvade sönder och han glodde som fan, både på henne och oss. Sen var det nånting med solen och när vi väl kom till gubbängen så håller dom ju på att bygga om, så i en sväng så hoppade hela bussen och vi flög åt alla möjliga håll medans annlo skrek: KARUSELL!! HAHA


   "dagens"


   armband fr. tomas sabo


Godnatt

Har precis målat naglarna och ska lägga mig och läsa snart, tänkte bara säga godnatt gott folk! =)


091004

Hej alla glada läsare!

Jag har precis dushat, måste säga att det var riktigt skööönt! Nu ska jag ta och göra mig o i ordning inför kvällen, kommer däremot somna galet sent med tanke på att jag sov till 13.30 idag(?) Som tur är så börjar jag kvart i tio imorgon, det känns galet bra faktiskt!
Ikväll så var jag förbi hörnet en kort sväng, hälsade på tjejerna sen typ drog jag hem direkt. Vet inte ens varför jag gick ut men kände att det var skönt med lite frisk luft!


 "det är ingen slump att målvakter har nummer 1 på ryggen"

Söndag

Söndag, söndagsångest? nej inte ännu iallafall, har ju inga läxor den här veckan, har projketvecka med tvåorna och treorna, ska bli kul tror jag ..
För en stund sen drog älskling hem och jag ska nog ta och börja städa .. PUSS!

091003

mer besökare, tryck här!


  söta älskling


myspys

Just nu sitter jag med mys kläderna på och väntar på att älskling ska komma hit. Vi ska ha lööööördagsmys!
Kollar även på matchen, kalmar - öis . Jävligt intressant match, massvis med mål också, sånt är alltid lika kul såklart. Har nu inte spelat fotboll på en hel vecka, känns lite konstigt men har varit så galet upptagen med alla prov vi hade i veckan. Matten gick åt helvete men tyskan gick iallfall bra. Nu ska jag ut med min hund i detta oväder ..


 Tjejkväll för ett tag sen

Lördag

Hejhopp!
Idag är det lördag, gud så skönt! har fått sovit ut ordentligt och nu mår jag allmänt bra, wiho. Ska strax börja göra mig i ordning för att klockan två så ska jag möta upp Camilla i farsta, vi ska sen göra en hemlis höhö. Just nu har jag även ett stort behov av att shoppa mysiga höstkläder känner jag.. Att ha en mysig fliströja skulle inte sitta fel i vinter!

"dagens outfit" kan ni få lite senare , jag måste först och främst göra mig i ordning =)

FREDAG!

Idag är det fredag (lördag nu då) och jag är grymt glad. Det var som vanligt chill i skolan, provet gick bra och efter det stötte jag på annlouice som tog massa kort på mig, höhö =)
Sen hade jag min sista lektion och efter den så sprang jag till bussen, min buss går nämligen prick klockan 3 och om man missar den så går den 20 över, kanske inte speciellt lång tid om det inte varit en fredag!
Efter skolan så gick jag hem och somnade på soffan, vaknade av att ett par iskalla händer smekte mig över ryggen, såklart att det var älskling som kommit, mysigt!
På kvällen så drog jag till hörnet och träffade brudarna och resten av folket, kändes bra med tanke på att jag inte varit ute på hela långa veckan, dock så drog jag hem tidigt pga att jag mår illa(?) Det börjar gå över nu..


  Jag någon dag som varit i veckan =)


Torsdag

Hejhopp gott folk =)
det är absolut inte första gången jag bloggar. Har haft en tidigaremen kände att jag ville börja om på nytt helt enkelt.
Jag ska strax börja plugga tyska, skit tråkigt jag vet men vad gör man inte , har ju prov imorgon(!) Efter det ska jag nog bara ta den lugnt och koppla av en stund, ska in i dushen också =)


Jag efter skoldagen (idrott sista lektion)

RSS 2.0